Ingrid Mocanu: "Kovesi s-a adresat CEDO, că a fost abuzată prin revocare. Cred că a auzit că am zis că îmi este dor de ea 🙂 
Păi, măi Zeițo! Ai fost numită politic, tot politic ai fost revocată. La fel ca Olguța, Teodorovici ori Tudorel.
Dar nu m-ar mira să îi dea câștig de cauză securiștii trimiși acolo de Sistem. Căci la CEDO o modificare cretină a dat rol decizional grefierilor. Iar ei sunt trimiși acolo de stat.

Cine trimite grefierii pentru România la CEDO? Ministerul Afacerilor Externe, recte Meleșcanu. Da, acel fost șef de serviciu secret numit la externe de ALDE și care le dădea certificate de bună purtare când era în partea ailaltă… șef la SIE. Acum tot el îi ține acolo.

Păi CEDO nu a considerat încălcări de drepturi încătușările prin fața televizoarelor, scurgerea de informații în presă din dosare ori intoxicările prin mass media, abuzul în serviciu (deși pentru Estonia, în cauza Liivik, a considerat că o normă de același tip cu cea din România încalcă CEDO), condamnările pe un denunț, ori cele la ordin și pe culoar. 

Dar parcă văd că la Kovesi va identifica repede un abuz.
Iar Meleșcanu ne face de tot râsul pe la BBC în loc să trimită acolo juriști independenți, cum prevăd regulile, iar nu procurori DNA, agreați de Securitate"
, a scris Ingrid Mocanu pe contul personal de socializate.

 

Te-ar putea interesa și: