Evenimentul Zilei > Monden > Înfiorător! La ce pericole s-a expus Meghan Markle cumpărând conacul din Santa Barbara. FOTO
Înfiorător! La ce pericole s-a expus Meghan Markle cumpărând conacul din Santa Barbara. FOTO

Înfiorător! La ce pericole s-a expus Meghan Markle cumpărând conacul din Santa Barbara. FOTO

Meghan Markle şi Prințul Harry  au cumpărat un conac de 11 milioane de lire sterline în cea mai selectă zonă din LA. 

Prințul Harry și Meghan au fost avertizați că cea mai mare amenințare sunt cutremurele și incendiile. Noul lor conac de 11 milioane de lire sterline din Santa Barbara se află în inima zonei cu cele mai multe cutremure din California, iar zona a fost de asemenea devastată în ultimii ani de incendii puternice și alunecări de teren periculoase.

Ultimele cifre dezvăluie că regiunea a fost lovită de 190 de cutremure – media fiind cam unul pe zi – în ultimul an.  Niciunul dintre acestea nu s-ar fi simțit suficient de puternic iar în Santa Barbara nu a avut vreun impact semnificativ.

Prințul Harry și Meghan urmează să-și sărbătorească împlinirea celor 36 de ani de naștere luna viitoare în noua lor casă cu nouă dormitoare – cunoscută sub numele de Chateau of Riven Rock – pe care au cumpărat-o de la oligarhul rus Sergey Grishin pentru un preț redus de 14,7 milioane de dolari, sau aproximativ 11,2 milioane de lire sterline.

Conacul lui Meghan şi Harry – proaspăt achiziţionat

Harry și Meghan se întind în noua casă

Prețul inițial cerut de 34 de milioane de dolari (25,9 milioane de lire sterline).  Dar Alki David, care locuiește în Malibu – miliardar britanic – consideră că o serie recentă de incendii ar fi stat la baza negocierii prețului proprietății.

El a subliniat că incendiul Thomas 2018, în care 23 de persoane au murit fie în infern, fie mai târziu din cauza alunecărilor de teren, a „mâncat bine” din Montecito – enclava  celebrităţilor din Santa Barbara, la doar peste 90 de mile nord de LA .

David: Îi iubesc pe Harry și Meghan și este corect să știe despre riscurile din Montecito. Voi ajunge la ei pentru a-i avertiza

El a adăugat despre Harry: Este greu pentru cineva din Anglia să înțeleagă teroarea  incendiilor de această dimensiune… iar Palatul Buckingham nu se confruntă de obicei cu amenințări din partea naturii.

De exemplu Oprah Winfrey şi Ellen DeGeneres au fost nevoite să-şi părăsească  vilele în perioada incediilor.

Anul trecut, un alt infern a obligat peste 6.300 de oameni din Santa Barbara să fugă din casele lor și – odată cu apropierea sezonului propice pentru incendii meteorologii prognozează deja căldură uscată și vânturi puternice care fac ca flăcările să se răspândească rapid.