Aflată în vizită electorală la Arad, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a avut parte de o surpriză inedită. Pe lângă elogiile aduse de liderul PSD Arad, Dorel Căprar, acesta i-a oferit și două cadouri.

„Doamna Viorica Dăncilă, din punctul meu de vedere sunteți un samurai, chiar dacă sunteți femeie. Sunteți mult mai puternică decât mulți bărbați, inclusiv decât cei șase, șapte bărbați care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Trebuie să fiți sigură că veți câștiga alegerile. Am văzut cum vă iubesc oamenii. Vreau să vă rog să acceptați mici cadouri simbolice, din partea mea și a organizației, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbați și nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiați atât la propriu, cât și la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră știți exact la ce mă refer eu”, a spus Dorel Căprar, la Arad, potrivit digi24.ro

El a adăugat că „Viorica Dăncilă este curată ca lacrima, este precum un samurai care luptă până la sfârșit”. Un alt obiect pe care l-a primit liderul PSD de la filiala Arad este o icoană.

„Avem o icoană făcătoare de minuni care este la mănăstire, cu siguranță această icoană și Dumnezeu vă va călăuzi în lupta pe care o aveți cu forțele răului, cu cei care doresc dezbinarea României”, a mai spus Dorel Căprar.