Impresarul italian Giuseppe Pagliara (64 de ani) a dezvăluit că i-a oferit un ceas de aur lui Sir Alex Ferguson pentru că l-a ajutat să trântească un meci cu Juventus din Champions League. Ceasul era un Rolex în valoare de 35.000 de euro.

Despre acest episod s-a aflat în timpului unui proces din Anglia, în care impresarul este acuzat de dare de mită. Înainte, a fost tras de limbă de Claire Newell, un reporter aflat sub acoperire care s-a „deghizat” într-o femeie de afaceri care încerca să intre și să investească în fotbal.

Cei de la The Sun susțin că impresarul italian a fost înregistrat în momentul în care a făcut această dezvăluire. Se pare că ar fi vorba despre despre duelul din semifinalele Ligii, din sezonul 1998-1999. Atunci, United și Juve au remizat în tur, 1-1, după care, la Torino, englezii au triumfat cu 3-2, deși Juve condusese cu 2-0. În finală, Manchester United a trecut de Bayern Munchen, scor 2-1.

Pagliara a mai spus că Ferguson avea partea lui din transferuri. „99 la sută dintre oamenii din fotbal ar fi vânzători de mașini second-hand dacă nu ar fi în această lume a sportului. Am deschis atâtea conturi în băncile elvețiene pentru antrenori că nici nu o să vă vină să credeți”, a declarat Giuseppe Pagliara.

Te-ar putea interesa și: