Cântăreața Sinitta, prietenă la cataramă cu Simon Cowell, a mărturisit că acesta poartă un costum gonflabil în timpul zborurilor pentru a se proteja împotriva germenilor. Sinitta a mai spus că și ea și Simon Cowell și-au achiziționat aceste costume înainte ca pandemia de coronavirus să ia amploare.

Potrivit Daily Mail, Sinitta a mai spus că germofobii obișnuiesc să-și curețe singuri scaunul din avion înainte de decolare, cu șervețele umede. „Am primit propriile noastre costume de zbor, care sunt gonflabile. Sunt ținute reale pe care le purtăm în avion, care sunt ca niște cămăși. Încă ștergem totul înainte de a îmbrăca și aceste costume. Este destul de amuzant, dar nu ne interesează cât de nebuni arătăm eu și cu Simon, pentru că noi doi suntem caraghioși, oricum”, a declarat căntăreața.

Costumele gonflabile sunt concepute astfel încât purtătorii să nu fie nevoiți să atingă nicio suprafață atunci când călătoresc. Culmea, Sinitta a fost infectată cu noul coronavirus, dar cu nouă zile înainte ca pandemia să acapereze Regatul Unit al Marii Britanii. Cântăreața a spus că Simon Cowell știa că s-a îmbolnăvit de virus datorită conexiunii lor „psihice”.