Evenimentul Zilei > Social > Incredibil! Cel mai insistent hoț din România. S-a întâmplat la Giurgiu
Incredibil! Cel mai insistent hoț din România. S-a întâmplat la Giurgiu

Incredibil! Cel mai insistent hoț din România. S-a întâmplat la Giurgiu

Un hoț a furat toate bateriile de la peste 25 de utilaje, atât ale primăriei, cât și ale localnicilor

Un hoț a sustras bateriile de la toate tractoarele din comuna Greaca, județul Giurgiu,  acesta nefiind încă depistat, anunță în excluvitate b1.ro.

Practic , primăria și localnicii din comună s-au trezit peste noapte fără baterii la tractoare, furturile fiind semnalate de mai multe persoane la 112. Cercetările polițiștilor au scos la iveală că peste 25 de baterii de tractoare fuseseră vandalizate , fiind furate toate bateriile tractoarelor din comună. ,,S-au furat cam 25 – 26 de baterii de tractor, au reclamat oamnenii prin sistemul 112, a venit poliția, au făcut cercetări, au venit și la noi la primărie că avem camere pe aici prin zonă, mai sunt camere prin localitate, este în cercetare cazul ” a declarat pentru B1.ro Liviu Holdărăscu, contabilul primăriei Greacă.

Făptașul nu a fost descoperit iar cercetările demarate de politisti suntin derulare. O baterie de tractor poate ajunge la prețul de câteva sute de lei. Este ciudat că hoțul a ales să sustragă doar bateriile tractoarelor din comună și nu s-a ” orientat” și către alte mijloace de transport.