Evenimentul Zilei > Actualitate > Încleștarea titanilor în Dristor. Un Logan a distrus un Lamborghini! Video de senzație
Încleștarea titanilor în Dristor. Un Logan a distrus un Lamborghini!  Video de senzație

Încleștarea titanilor în Dristor. Un Logan a distrus un Lamborghini! Video de senzație

În noaptea de miercuri, o competiție inegală a avut loc într-un cartier al Capitalei. Rezultatul a fost incredibil. Un simplu Logan a distrus o limuzină.

Un scurt clip video postat pe Tok Tok de un martor al surprinzătoarei scene din cartierul Dristor arată o luptă cu adevărat electrizantă. Și, ca în thrillerele de la Hollywood, a oferit un câștigător surpriză. Însă cea mai păgubită din toată întâmplarea – incredibilă dacă ținem cont de gabaritul, dotările și brandurile celor două competitoare – rămâne firma de asigurări, în cazul de față Euroins. Se estimează că un astfel de accident produce pagube de zeci de mii de euro.

Miercuri noapte, în aceeași zonă unde s-a petrecut incidentul, Dristor – Tineretului, a avut loc și un incediu puternic. Incendiul a izbucnit la Dristor Kebab – una dintre cele mai renumite șaormării din Capitală – , locația din bd. Dimitrie Cantemir. Au rezultat pagube materiale şi rănirea a două persoane, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Piesele Lamborghini valorează fiecare cât o mașină populară

Componentele unei astfel de limuzine premium sunt de vânzare la prețuri exorbitante. Spre exemplu, potrivit site-lui ebay.co.uk, doar o bucată de caroserie din partea principală a mașinii costă 8.000 de lire sterline. O aripă pentru modelul Lamborghini Murcielago, de exemplu, costă 1.449 de lire sterline. O simplă machetă a părții din față, fără mare valoare practică, valorează 500 de lire sterline.

Modelele Lamborghini aflate la vânzare în România

Marca Lamborghini este prezentă oficial în România din anul 2008. Iată principalele modele disponibile citate de Promotor.ro:

Lamborghini Huracán EVO preia motorul de la Huracán Performante, cu 640 CP şi un cuplu de 600 Nm. Este disponibil şi în versiunea Huracán EVO Spyder decapotabil. Preţul de pornire recomandat (fără TVA 19%): 185.947 € pentru Huracán EVO; 204.368 € pentru Huracán EVO Spyder.

Lamborghini Urus este primul Super SUV din lume. Este potrivit pentru condusul de zi cu zi, în orice condiţii. Cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, cu 650 CP, Urus accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km/h. Preţul de pornire pentru URUS (fără TVA 19%): 179.151,32 €.

Lamborghini Aventador SVJ este vârful de gamă al maşinilor super sport Lamborghini V12. Această nouă generaţie a modelului Lamborghini V12 este limitată la 900 de unităţi, iar în versiunea Roadster, la doar 800. Motorul său V12 cu aspiraţie naturală oferă o putere de 770 CP. Poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde şi atinge o viteză maximă de peste 350 km /h. Preţul de pornire recomandat pentru Aventador SVJ (fără TVA 19%): 351.933,42 €.

Citește și Accident teribil în Ferentari. Un Lamborghini de 200.000 euro, daună totală! Galerie foto