Începe Târgul de Turism. Ce oferte au pregătit agenţiile

Începe Târgul de Turism. Ce oferte au pregătit agenţiile

Romexpo găzduieşte între 17 şi 20 noiembrie ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României. Târgul reuneşte cele mai mari companii din domeniu care îşi prezintă ofertele speciale pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinaţiile exotice şi turismul de aventură.

Peste 230 de agenţii şi tour-operatorii din România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicană şi Ungaria stau la dispoziţia vizitatorilor pentru a crea împreună cu aceştia vacanţe personalizate în funcţie de bugetul şi preferinţele fiecăruia. Deschiderea oficială a Târgului va avea loc joi, 17 noiembrie, în Pavilionul C3, începând cu ora 11.00.

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, bianual, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Citiţi care sunt ofertele agenţiilor pe Capital.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News