Procurorii DNA i-au trimis în judecată pe Gheorghe Ciuhandu, fost primar al Timișoarei, pe fostul viceprimar, actual consilier local, Adrian Orza, pe fostul secretar primăriei Ioan Cojocari, alături de Miuţ Nicuşor Constantin, Staia Martin ( foști șefi ai Direcției Patrimoniu), pe Mihalache Teodora Violeta, Pintilie Alina ( fosta și actuala directoare a Direcției Comunicare), alături de Munteanu Mirel Florin, Dumitru Delia Ileana,  Dimitriu Mariana și Haracicu Smaranda Maria.

Ei sunt acuzați că au produs un prejudiciu de 31.669.417,71 lei bugetului local prin faptul finanțând clubul de fobal patronat de Marian Iancu. Clubul funcționa ca societate pe acțiuni, iar banii au fost cheltuiți pentur deconturi dintre cele mai bizare și care nu aveau nicio legătură cu fotbalul.

După ce dosarul a fost trimis în procedura camerei preliminare, inculpații au cerut refacerea urmăririi penale, iar solicitarea a fost respinsă. Ei au făcut contestație, care a fost judecată de Curtea de Apel Timișoara și respinsă, astfel că  pe lângă faptuș că urmează să înceapă procesul în acest dosar pe fond, inculpații au de plătit 200 de lei cheltuieli d ejudecată. Conform legii, toți inculpații care sunt funcționari publici activi trebuie suspendați din funcție.