Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie la „Matei Balș”. Linii telefonice pentru rudele pacienților
Tragedie la „Matei Balș”. Linii telefonice pentru rudele pacienților

Tragedie la „Matei Balș”. Linii telefonice pentru rudele pacienților

Incendiu „Matei Balș”. DSU anunţă că s-au deschis două linii telefonice la care pot suna rudele bolnavilor de la Institutul Matei Balș.
IncendiuMatei Balș”. Departamentul pentru Situații de Urgență a anunţat că au fost deschise două linii telefonice pentru rudele pacienţilor
Rudele pacienților internați la Institutul Matei Balș unde un pavilion a luat foc s-au adunat în fața spitalului pentru a afla informații.
În acest scop DSU anunță că a creat două linii telefonice pentru rudele pacienților de la Institutul „Matei Balș”.

Incendiu „Matei Balș”. Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt:

0212069398
0212648515

Reamintim că un incediu a izbucnit, vineri dimineață, în jurul orei 5.00, la Institutul „Matei Balș”. 102 pacienți cu COVID-19 au fost evacuați.

Focul a fost stins de pompieri, însă trei persoane au fost găsite carbonizate. O altă persoană a decedat deși s-a încercat resuscitarea acesteia.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul. Din surse se spune că totul ar fi pornit de la o aerotermp aflată în salon.

Rudele pacienților care erau internați în pavilionul care a ars la „Matei balș” au venit în fața spitalului pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceștia.

Oamenii care au venit la poarta spitalului încearcă să sune la alte spitale pentru a afla dacă rudele lor au fost transferate la alte spitale sau dacă sunt printre cei patru pacienți care au decedat.

Rudele pacienților spun că au aflat din presă despre incendiu și că deocamdată nimeni de la spital nu le-a spus nimic.

Incendiu „Matei Balș”. Comunicatul Departamentului pentru Situații de Urgență

”Dată fiind situația generată în urma producerii nefericitului eveniment din această dimineață care a necesitat evacuarea și relocarea mai multor persoane la alte unități spitalicești, precizăm faptul că imediat după ce este actualizată lista privind repartiția pacienților la spitalele suport din aria București-Ilfov, vor fi operaționalizate două linii telefonice, unde aparținătorii pot afla informații despre noua locație unde pacienții sunt internați, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Revenim în cel mai scurt timp cu aceste informații”, anunță DSU.