Incendiu la casa lui Miron Mitrea din Deltă. N-a fost doar un accident

Incendiu la casa lui Miron Mitrea din Deltă. N-a fost doar un accident Sursa foto. Kanal D

Un incendiu a avut loc la casa de vacanță a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea. Focul a fost pus intenționat de un angajat, cu care politicianul avea probleme de ceva vreme.

Un incendiu a avut loc la casa de vacanță lui Miron Mitrea. Polițiștii au reținut un tânăr, fost angajat al acestuia, fiind principalul suspect în acest caz. Fostul ministru al Transporturilor ar mai fi avut probleme cu acest salariat.

Casa era acoperită cu stuf, astfel că flăcările s-au extins cu repeziciune. După aproximativ 4 ore, pompierii au stins focul. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi. Flăcările au fost observate în jurul orei 16,30.

Casa lui Miron Mitrea a luat foc

ISU Delta a intervenit cu şapte subofiţeri şi două ambarcaţiuni din cadrul Pichetului de pompieri nave operative Crişan. La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii lui Miron Mitrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În jurul orei 16:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea. Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.”

Suspectul ar fi consumat alcool

Oamenii legii cred că fostul angajat a dat foc casei intenționat.Din spusele localnicilor, suspescul a recunoscut că a dat foc şi a precizat ca vrea sa ajungă la pușcărie. Și primarul de la Crișan, Silviu Florin Rahău, consideră că fostul salariat este vinovat. Acesta a declarat că bărbatul are probleme psihice și că bea alcool.

„El este cel care a dat foc casei de vacanță. A făcut gestul pe fondul consumului de alcool și dereglărilor psihice. Are plătite salariile la zi, toată remunerația este la zi. A avut o deraglare psihică pe fond de alcool”, a spus edilul, potrivit ziuaconstanta.ro.