Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendii puternice la Buzău și Iași. Pompierii intervin de urgență
Incendii puternice la Buzău și Iași. Pompierii intervin de urgență

Incendii puternice la Buzău și Iași. Pompierii intervin de urgență

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit de materiale reciclabile - electrocasnice din Buzău. Populaţia din zonă fiind avertizată prin mesaje de tip RO-ALERT din cauza degajărilor mari de fum. Și la Iași un mare restaurant a fost cuprins de flăcări.

Incendii puternice la Buzău și Iași. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă anunță că focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare la o hală învecinată.

La faţa locului se acţionează cu opt maşini de stingere şi o autoscară. Până la acest moment, nu au fost înregistrate victime.

Arde un cunoscut restaurant din Iași

Pompierii ieşeni au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la cortul de evenimente al unui mare restaurant aflat la marginea municipiului Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că pentru stingerea incendiului izbucnit la cortul de evenimente s-au deplasat 20 de pompieri şi mai multe autospeciale de stingere a incendiului.

Incendii puternice la Buzău și Iași. Nu s-au înregistrat victime.

„În jurul orei 11,00, ISU Iaşi a fost solicitat să intervină la un incendiu ce se manifesta la cortul de evenimente ce aparţine restaurantului La Castel. La locul intervenţiei s-au deplasat patru autospeciale de stingere, o cisternă cu apă, un echipaj de prim ajutor cu un efectiv de 20 de cadre militare. În momentul de faţă incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea lui. Acţiunea este condusă de inspectorul şef, col. Ionuţ-Ciprian Grădinaru”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, informează Agerpres.