Evenimentul Zilei > Actualitate > INCENDIAR. Un fost selecționer recunoaște: „Mie mi s-a spus să nu mai iau jucători de la Gică Hagi”
INCENDIAR. Un fost selecționer recunoaște: „Mie mi s-a spus să nu mai iau jucători de la Gică Hagi”

INCENDIAR. Un fost selecționer recunoaște: „Mie mi s-a spus să nu mai iau jucători de la Gică Hagi”

Fost selecționer al naționalei Under 18, Liță Dumitru a recunoscut că a primit indicații clare de-a nu mai selecționa jucători ce provin de la Academia lui Gheorghe Hagi.

INCENDIAR. Liță Dumitru a declarat că, atunci când pregătea naționala Under 18 a României, a primit ordine din partea oficialilor FRF, ca să nu mai selecționeze jucători produși de Academia lui Gică Hagi. Liță susține astfel declarațiile „Regelui”, care a vorbit despre o conspirație împotriva sa.

„Părerea lui Hagi a fost corectă. Eu am fost antrenor la echipa naţională şi mie mi s-a spus să nu mai iau jucători de la Gică Hagi. Oficiali din Federaţie mi-au spus asta. Eu eram antrenor la grupa 96. Asta s-a întâmplat după venirea lui Răzvan Burleanu. Gică Hagi a avut motive întemeiate. Eu am mai spus asta, dar nu am fost băgat în seamă. Când mi s-a spus să nu mai iau, am spus că eu îi iau pentru că sunt jucători disciplinaţi, bine pregătiţi şi vin de la o academie unde se face fotbal. Şi i-am luat în continuare", a spus Liță Dumitru la Sport Total FM.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: