Evenimentul Zilei > Actualitate > În raportul legiştilor nu scrie că Mălina Olinescu s-a sinucis
În raportul legiştilor nu scrie că Mălina Olinescu s-a sinucis

În raportul legiştilor nu scrie că Mălina Olinescu s-a sinucis

În luna decembrie s-a spus că Mălina Olinescu s-a aruncat de la balconul apartamentului său din Calea Griviţei după o ceartă cu iubitul. În raportul medicilor legişti nu este menţionat cuvântul sinucidere, scrie "Ring".

Conform legiştilor Mălina Olinescu a murit din cauza unor "leziuni vitale cauzate de căderea de la înălţime". Nu se menţionează nimic însă de sinucidere. În schimb, este evidenţiat faptul că în sângele artistei au fost găsite urme de alcool şi ale unui sedativ foarte puternic, Midazolam.
Mălina Olinescu ar fi consumat o cantitate mică de alcool, dar sedativul luat de cântăreţă, consumat în cantităţi mari, te adoarme, fiind hipnotic, şi poate acţiona ca somnifer. Împreună cu alcoolul, acest sedativ poate crea probleme de echilibru care ar fi dus la accidentul din noaptea de 11 spre 12 decembrie. "După ce a consumat acest cocktail ar fi trebuit să se liniştească, să se aşeze în pat şi să doarmă pentru că putea să-i dea şi tulburări de echilibru", spun surse medico-legale.
Citiţi şi:

  • Mălina Olinescu s-a sinucis exact ca tatăl ei. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul 6
  • Mălina Olinescu a fost înmormântată. Iubitul ei a plâns în hohote lângă sicriu

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: