Evenimentul Zilei > Actualitate > În 8 porţii, DIRECT şi bine: Cel mai mare beneficiu pe care îl are SEXUL
În 8 porţii, DIRECT şi bine: Cel mai mare beneficiu pe care îl are SEXUL

În 8 porţii, DIRECT şi bine: Cel mai mare beneficiu pe care îl are SEXUL

Site-ul Menshealth.com redă cel mai mare beneficiu pe care îl are sexul asupra organismului feminin.

Este vorba de starea de sănătate pe care activitate sexuală o influenţeaza direct şi în bine. Un studiu publicat în “The Journal of Sexual Medicine” relevă faptul că femeile care fac sex mai rar de două ori pe lună se îmbolnăvesc mult mai des decât cele care fac sex cu o frecvenţă mai mare.

O clară abordare

Alte studii demonstrează că femeile care au orgasme mai multe au şi un nivel al energiei cu mult mai ridicat decât categoria defavorizată. Totodată, şi din punct de vedere psihic, prima categorie este mult mai echilibrată decât a doua.
Potrivit specialiştilor, toate femeile se simt bine când fac sex, dar principalul obiectiv trebuie să fie orgasmul, pentru că cele care doar fac sex şi nu ajung la orgasm nu beneficiază de aceleaşi avantaje fiziologice ca cele care ajung la orgasm. Şi pentru o şi mai clară abordare, activitatea sexuală regulată mai poate fi echivalată în 8-10 pahare de apă plată, sau 8 porţii de fructe şi legume proaspete pe zi.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.