Evenimentul Zilei > Social > Incompetența instituțiilor atinge un nou nivel. Situația bizară a banilor pentru impozite. News alert
Incompetența instituțiilor atinge un nou nivel. Situația bizară a banilor pentru impozite. News alert

Incompetența instituțiilor atinge un nou nivel. Situația bizară a banilor pentru impozite. News alert

Într-o postare pe Facebook, un cetățean atrage atenția asupra modului în care operează aparatele destinate plății impozitelor din sectorul 4.

„Cum naiba ne modernizăm noi întotdeauna în DETRIMENTUL cetățeanului?

Plătesc impozitele la aparatele cele noi din sect 4.

Să zicem suma de 170 ron pe înștiințarea de plată. Mișto, cu cod de bare, ca la facturi. Scanezi, îți apar mai multe sume care adunate fac fix 170 ron (impoz teren, impoz casă, salubritate), le bifezi pe cele pe care vrei să le achiți și îți apare suma finală: 170,02 ron.

Mă da-o dracu! Ce-i aia 0,2 ron??? Nu e dobânda, pt că nu e încă 30 martie, e un rest? De la ce? Anul trecut am achitat tot până pe 30 martie.

Deci ce e suma aia, decât un kkt că să-mi ia în plus bani?!

Aparatul nu da rest, deci introduci mataluță încă 1 ron. Chitanță ți-o da pt 170,02 ron, nu pt 171 ron.

Restul se duc în neant. De la mii de cetățeni plătitori de impozite locale în sect 4… s-o adună de câteva plinuri de benzină.

Să va gândiți la noi când o să mergeți în concedii pe benzină plătită de noi!”, scrie Ion Ștefan Ionescu pe Facebook.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.