Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile cu un șofer care își ține copilul în brațe la volan nasc polemici. ”Un pericol foarte mare”
Imaginile cu un șofer care își ține copilul în brațe la volan nasc polemici. ”Un pericol foarte mare”

Imaginile cu un șofer care își ține copilul în brațe la volan nasc polemici. ”Un pericol foarte mare”

Un șofer a fost filmat pe Autostrada A1 în timp ce era la volan și ținea în brațe copilul său.

Inconştienţă uriaşă la volan pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Un bărbat a fost filmat de un alt şofer în timp ce conducea cu peste 100 de km/h cu un copil în braţe.

Șoferul efectuează mai multe depăşiri şi circula cu viteză mare. Pe scaunul din dreapta este o altă persoană, iar în spate pare că se află un alt copil, mai mare, care nu stă în scaun auto special pentru copii.

„Nu sancțiunile sunt soluția, ci să facem într-un fel încât cei de la volan să constientize pericolul la care se expun, ei și copiii lor.”, a declarat Titu Aur, la Antena 3.

”Acest lucru nu poate fi făcut decât prin schimbarea programei școlilor de șoferi și cursuri de conducere defensivă, ceea ce se întâmplă în toată lumea.

Un astfel de șofer, care va trece printr-un simulator de tamponare și răsturnare în cadrul unui curs, va conștientiza la ce pericol se expune

Eu nu cred că acest șofer este băut, drogat, sinucigaș, el este doar inconștient. Un astfel de șofer consideră că interiorul unei mașini este că o camera, unde se pot juca, unde pot face orice și nu contează.

El consideră că nu are nimic special, doar își iubește copiii. Dar îi expune la un pericol foarte mare.”, a mai explicat Titi Aur.

Șoferul care filmează: Ce faci, mă, tu? Deșteptule! Uite, pe autostradă!

Enervat că este apostrofat că îi pune copilului viața în pericol, șoferul inconștient îi face semn celui care a surprins aceste imagini pe Autostrada București Pitești, la nici zece kilometri de la ieșirea din Capitală, să își vadă de drum.