Evenimentul Zilei > EVZ Special > Imagini revoltătoare. Un copil de 4 ani, bătut cu parul de mama lui. Doi martori au filmat scena șocantă și s-au amuzat
Imagini revoltătoare. Un copil de 4 ani, bătut cu parul de mama lui. Doi martori au filmat scena șocantă și s-au amuzat

Imagini revoltătoare. Un copil de 4 ani, bătut cu parul de mama lui. Doi martori au filmat scena șocantă și s-au amuzat

Un copil de 4 ani a fost bătut cu un par de mama sa, în timp ce două persoane filmau fără să clipească scena extrem de dură.

Un copil în vârstă de 4 ani a fost bătut cu bestialitate de mama sa. Femeia s-a enervat pentru că fiul ei ar fi făcut către ea un gest obscen. Scoasă din minți, mama a început să-și lovească băiatul cu un par. L-a pus să stea în genunchi, să ridice mâinile și nu s-a oprit, chiar dacă fiul ei plângea. Speriat, copilul se conformează și primește lovituri nemiloase din partea mamei, conform Antena 3.

Copil bătut de mamă. Doi martori au filmat impasibili scena, apoi au evaluat loviturile rămase pe spatele copilului

La un moment dat, pentru a scăpa de furia mamei sale, încearcă să se dea jos din pat. Cade în mijlocul camerei, iar femeia vede negru în fața ochilor și începe să strige animalic la copil. În mod incredibil, întreaga scenă a fost filmată de doi martori, care nu au intervenit, conform sursei citate. Când furia mamei se mai potolește, femeia pleacă din încăperea respectivă.

Cei care au imortalizat scenele brutale se apropie de copil și filmează urmele pe care le-a lăsat femeie, cu parul, pe spatele copilului. Mai mult, ei încurajează comportamentul subuman al mamei furibunde.

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare. Utilizatorul le-a șters, apoi și-a anulat contul

„Ia să vedem ce ți-a făcut la spate. Ține buza așa. Stai să vedem. Te-a învinețit? Aici i-a dat.” Este discuția dintre cele două persoane care au filmat – un bărbat și o femeie. Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare. Însă, la scurt timp ele au fost șterse. Utilizatorul respectiv s-a speriat, foarte probabil, de consecințe. Și și-a șters și contul respectiv.


Scene șocante într-un parc din România. Un copil a fost bătut crunt VIDEO

Violență extremă! Încă un copil bătut cu ferocitate. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Călărași. Copil de 13 ani, sechestrat și bătut de un polițist. ”Agresorul”, cercetat de șefi