Evenimentul Zilei > Monden > Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani! Imagini incredibile cu Annie Windley 
Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani! Imagini incredibile cu Annie Windley 

Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani! Imagini incredibile cu Annie Windley 

Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani. Tânăra Annie Windley a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme.
Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani. Femeia a mâncat zilnic doar o felie de pâine cu gem și a ajuns să cântărească 28 de kilograme.
Femeia în vârstă de 21 de ani a fost dusă de mai multe ori la spital deoarece se înfometa. A fost la un pas de moarte. Iar diagnosticul pus de medici a fost: anorexie.

Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani (foto)

Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani!

Când medicii i-au spus că este la un pas să își piardă viața dacă mai continuă așa, tânăra a înțeles că se află la un punct de cotitură. La vârsta de 15 ani, fata avea în jur de 50 de kilograme și, fără să își dea seama, a ajuns să fie obsedată de greutatea sa.
A început să țină diete, regimuri și să elimine, rând pe rând, mai toate alimentele. A ajuns să își numere caloriile și să se cântărească după fiecare masă.
Treptat, aceasta a dezvoltat o adevărată fobie pentru mâncare și doar simplul fapt de-a sta în preajma unei farfurii cu mâncare o terifia de-a dreptul și o făcea să fugă.

Aşa arată femeia care a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani! Annie Windley, selfie când avea 28 de kg.

În 2014 însă, ceva s-a întâmplat și întreaga ei viață s-a schimbat. Într-o seară a gustat, pentru prima oară, un anumit sortiment de ciocolată. Acea bucăţică de ciocolată i-a schimbat viaţa radical.

După ce a savurat batonul, britanica s-a cântărit și a fost extrem de surprinsă de faptul că nu s-a îngrășat. Acesta a fost momentul în care frica sa față de mâncare și diferite alimente a început să nu mai fie atât de intensă și, treptat, anorexia s-a transformat într-un stil de viață normal, cu o alimentație echilibrată și fără diete stricte.

Azi, Annie Windley are o greutate normală, arată într-o formă de zile mari și este mai mult decât fericită de faptul că și-a depășit teama nejustificată față de mâncare.

„Oamenii cred că este vorba de căutarea atenției, dar nu este, este greu să explici prin ce treci, nimeni nu înțelege”.

Annie îşi povesteşte viaţa pe pagina ei de Instagram, unde are peste 12.300 de urmăritori, scrie  dailystar.co.uk.