Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit femeia din maşina peste care a căzut un copac. FOTO
A murit femeia din maşina peste care a căzut un copac. FOTO

A murit femeia din maşina peste care a căzut un copac. FOTO

A murit femeia din maşina aflată în mers peste care a căzut un copac. Tragicul incident s-a petrecut aproape de Vatra Dornei.
A murit femeia care se afla în maşină cu familia după ce un copac a căzut peste ei. Se aflau în vacanţă în judeţul Suceava, în apropierea localității Vatra Dornei.
Potrivit relatărilor de la faţa locului, maşina se afla în mers când un copac s-a răsturnat pe maşina lor. Soţul şi cei doi copii aau reuşit să iasă din maşină. Mama copiilor a rămas blocată pe scaunul din dreapta. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Maşina era condusă de un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, în care se mai aflau soţia acestuia şi cei doi copii minori. Maşina se deplasa dinspre Iacobeni către Vatra Dornei.

A murit femeia care se afla în maşină cu familia după ce un copac a căzut peste ei

Nenorocirea s-a întâmplat la kilometrul 153+650 metri. Vântul sufla extrem de puternic în clipa incidentului. În urma impactului, femeia în vârstă de 43 de ani, care se afla pe locul din dreapta-faţă, a fost grav rănită. S-a făcut tot posibilul pentru a fi salvată.

A murit femeia care se afla în maşină. ISU Suceava a declarat oficial decesul.

Poliția Suceava a informat că accidentul a avut loc pe DN 17. La volanul mașinii fiind un bărbat de 44 de ani din București. Acesta se afla în mașină împreună cu soția sa, în vârstă de 43 de ani și cu doi copii minori.

Familia din București era în concediu în județul Suceava. Bărbatul conducea autoturismul dinspre Iacobeni spre Vatra Dornei. La un moment dat, de pe versantul din partea stânga a direcției de mers, vântul a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului.

A murit femeia rănită a rămas încarcerată după accident

Imediat după accident, bărbatul şi copiii au putut ieşi din maşină, dar din păcate, femeia a rămas blocată.

După ce victima a fost scoasă din maşină, salvatorii au efectuat manevre de resuscitare, însă în cele din urmă femeia a decedat.

Poliţiştii au întocmit iniţial dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa. Potrivit surselor, acum, încadrarea juridică va fi schimbată în ucidere din culpă, informează svnews.