Înainte de a se căsători cu prințul Harry în 2018, Meghan Markle a jucat în serialul de mare succes „Suits” alături de Patrick Adams, care l-a interpretat pe soțul lui Meghan, Mike Ross. Acesta a postat fotografii intime cu ducesa arătând-o în diferitee ipostaze: într-un halat alb pufos și o alta întinsă pe podea, cu picioarele în aer.

Publicând şi cu el o fotografie  în costum din prima serie, el a scris: „În această săptămână se va difuza ultimul episod din serialul Costume,  călătoria de aproape 10 ani în care am fost cu toții împreună va lua sfârșit”.Așa că mi se pare corect să postezi câteva fotografii. Această fotografie cu mine a fost de la primul montaj pe care l-am avut vreodată în rolul lui Mike Ross”.

Meghan a jucat în drama americană șapte serii, înainte de a renunța la serial după ce a început relația serioasă cu Prințul Harry.

Mulți fani au fost devastați când a decis să renunțe, pentru a se dedica îndatoririlor regale, după ce relația cu Ducele a devenit oficială. În cadrul interviului ei de logodnă cu Prințul Harry în 2017, a dezvăluit cum se simte după ce a părăsit serialul: „Lucrez de șapte ani. Așadar, am fost foarte, foarte norocoși să putem avea atât de mare succes”.

„Costume” va avea episodul final joi, 25 septembrie. Pentru a puncta momentul (aşa justifică Adams) a postat mai multe fotografii inclusiv câteva imagini intime cu Meghan.

Ce este şi mai interesant (!) fotografiile au fost lansate în timp ce Meghan, Harry și bebelușul Archie au ajuns în Africa de Sud pentru primul lor turneu regal ca o familie.

Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle
Știrile lui Meghan Markle
Patrick Adams, partenerul lui Meghan din serialul Costume şi cel care a publicat aceste imagini cu Ducesa.
Meghan Markle
Sursa: Express.