Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini horror cu ce au găsit oamenii în mâncarea comandată. Galerie foto în articol
Imagini horror cu ce au găsit oamenii în mâncarea comandată. Galerie foto în articol

Imagini horror cu ce au găsit oamenii în mâncarea comandată. Galerie foto în articol

Dacă aveţi stomacul de fier sau dorința de a trece la o dietă bazată pe plante priviţi imaginile din articol cu ce au găsit oamenii în mâncarea lor.
O femeie din Ghana a decis să se oprească la un restaurant local pentru a mânca ceva tradițional numit  tuo zaafi. Femeia a fost şocată când a găsit în mâncare organe genitale, notează ranker.com
Imagine similară
Un bărbat a comandat un burger la un McDonald’s, Mexico City. După ce a mușcat a simţit un gust ciudat. La o inspecție atentă, clientul a scos capul unui șobolan din burgerul său. El ar fi cerut bani în schimb pentru a nu publica imaginile pe social media, dar lucrătorii au refuzat. Ulterior, el a lansat fotografiile – sunt ușor accesibile oricui –  iar autoritățile au închis locația.
Imagini pentru rat head mcdonald's burger
Tot ce voia Van Miguel Hartless era un Whopper de la Burger King.  În loc să fie întâmpinat de gustul muraturilor, cepei, sosurilor și carne de pui, studentul din Vermont a mușcat din ceva cauciucat și ciudat. Ceea ce a găsit a fost  un prezervativ despachetat.
Imagini pentru condom in a whopper
Sherry Luke a vizitat localul Popeyes din Houma, LA, și a comandat piept de pui pane. În timp ce își mânca puiul, a descoperit ce părea a fi un șobolan în lor de carne de pui.
Imagini pentru rat head popeye's chicken
Axel Sanz-Claus a luat masa la restaurantul Bull and Bear din interiorul hotelului Waldorf-Astoria din New York. A comandat o friptură și o porţie de spanac. Potrivit lui Sanz-Claus, el şi-a dat seama că ceva nu este ok după câteva mușcături; vinovatul s-a dovedit a fi un produs de igienă feminin ascuns în mâncarea sa.
Imagini pentru used tampon in steak
Cordellia Buckley, în vârstă de 10 ani era cu tatăl ei şi s-au oprit la un McDonald’s din Flintshire, Țara Galilor. Când Buckley a mușcat din porţie a observat  o broască.
Imagini pentru frog in mcdonald's wrap
Katherine Ortega a vizitat un McDonald’s în Newport News, unde a comandat aripi de pui prăjite. În timp ce desfăcea carnea  pentru ea și cei doi copii ai săi, a descoperit ceea ce era fără îndoială un întreg cap de pui prăjit.
Imagini pentru chicken head in mcdonalds