Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase și Ioana Simion, din nou împreună. Cum au sărbătorit marea împăcare
Ilie Năstase și Ioana Simion, din nou împreună. Cum au sărbătorit marea împăcare

Ilie Năstase și Ioana Simion, din nou împreună. Cum au sărbătorit marea împăcare

Ilie Năstase și soția sa sunt din nou în relații bune. Cei doi s-au certat crunt luna trecută, iar fostul sportiv a acuzat-o că i-a furat două milioane de euro. Cuplul a vrut neapărat să sărbătorească evenimentul.

Căsnicia dintre Ilie Năstase și Ioana Simion este una presărată de scandaluri. Cei doi s-au despărțit de mai multe ori, iar tânăra a intentat chiar și divorțul, dar s-a răzgândit în ultima clipă.

La ultima ceartă Ioana a plecat de acasă, iar Ilie Năstase a declarat că nu a știut nimic de ea timp de câteva zile. Ba chiar a acuzat-o că i-a furat 2 milioane de euro. Acum, cei doi se pare că sunt din nou împreună. Au ținut să sărbătorească împăcarea la un păhărel. Așa că au mers la un restaurant de lux din București, însoțiți de mai mulți prieteni.

S-a amețit bine

Comportamentul femeii însă l-a enervat din nou pe fostul sportiv. Ioana a băut mai multe păhărele de țuică și s-a amențit binișor. Cei doi ar fi avut un schimb acid de replici din această cauză. Ioana s-a rdicat de la masă și a părăsit restaurantul.

Nu a putut merge pe jos pănă acasă, deși localul era aproape de apartamentul celor doi. A luat un taxi. După un timp a plecat acasă și Ilie Năstase. Acesta  a stat însă doar câteva minute în apartamentul cuplului, după care a păsăsit nervors locuința, potrivit cancan.ro.

Probleme cu alcoolul

Ilie Năstase a avut și el ceva probleme în ultima vreme din cauza comsumului de alcool. În luna noiembrie, a rămas din nou fără permisul de conducere după ce a fost prins băut la volan. Avea o alcoolemie de 0,22, iar polițiștii i-au suspendat permisul pentru trei luni pentru că nu este la prima abatere. Ilie Năstase a primit si o amendă de 1305 lei. În 2019 el a primit o condamnare cu suspendare pentru conducere în stare de ebrietate.

A comentat însă incidentul cu umor, în stilul lui caracteristic. „Eu până la 39 de ani n-am pus alcool în gură. Cât am jucat tenis, n-am băut deloc, ce dracu’, trebuie să recuperez, nu?“, a spus Ilie Năstase.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: