Evenimentul Zilei > Sport > Ilie Năstase dă de pământ cu Djokovic: „Uite că a pățit-o. Turneul ăsta n-a folosit la nimeni”
Ilie Năstase dă de pământ cu Djokovic: „Uite că a pățit-o. Turneul ăsta n-a folosit la nimeni”

Ilie Năstase dă de pământ cu Djokovic: „Uite că a pățit-o. Turneul ăsta n-a folosit la nimeni”

Adria Tour a fost evenimentul sportiv de cea mai mare anvergură organizat după pandemia de coronavirus.

La evenimentul iniţiat de marele jucător de tenis Novak Djokovic în Balcani au participat mai mulţi sportive.

Numai că, din păcate, virusul nu a șinut cont și a imbolnăvit mai mulți sportivi care au participat la acest turneu.

Pe rând, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soția sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Chiar și organizatorul turneului, Novak Djokovic,  și-a făcut testul împreună cu soția sa, iar rezultatele sunt pozitice.

„Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu cele mai sincere intenţii”, a afirmat el, referindu-se la circuitul Adria Tour.

„Trebuie să fii conştient de cine eşti şi de faptul că trebuie să dai un exemplu”, a spus Patrick McEnroe, fost jucător de tenis, care s-a recuperat după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Numărul 1 al Marii Britanii în tenis, Dan Evans (30 de ani) a declarat că Novak Djokovic „ar trebui să se simtă responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat”.

Celebrul fost tenismen Ilie Năstase a criticat dur inițiativa lui Novak Djokovic.

„Știa că e un risc când au fost atâția spectatori acolo. Acum cred că s-a potolit. Când toți ceilalți în lume sunt nebuni și el e deștept, uite că a pățit-o. Nu-i doresc nimănui să pățească ceva, dar dacă iei o astfel de inițiativă trebuie să ți-o asumi până la capăt.

Dacă toată lumea păstrează regulile și e adevărat ce se spune că virusul e foarte periculos, atunci trebuie să respectăm. Dar dacă nu vrei să respecți, trebuie să plătești. Ce-i trebuia lui Djokovic acest turneu? Nu avea bani? Nu putea să joace el singur cu un alt băiat? Turneul ăsta n-a folosit la nimeni, mai ales că nu era ceva oficial”, a declarat Ilie Năstase, potrivit gsp.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.