Într-o postare pe Facebook, Ilie Năstase, capul de listă al UNPR pentru alegerile europarlamentare, a scris că serviciile de informații au dus o bătălie continuă cu mediul de afaceri, clasa politică, dar și cu presa.

„DE CE ȘI BUSINESS-UL ?

DE CE MASS MEDIA ?

Jocul „de societate” favorit al ultimilor ani – „lunetistii” INTELLIGENCE, versus clasa politică.

La îndemnul unora sau altora, s-au stabilit ținte și în numele „asanării morale” a societății românești, au fost și continuă să fie executați diverși oameni, care s-au implicat mai mult, sau mai puțin în politică.

Un joc de sumă nulă din punct de vedere al României. Altfel, un joc de sumă nenulă, încă, pentru „organizatori”. Va fi distractiv când va ajunge de sumă nulă și pentru ei… Căci va ajunge. Europa ori ne va izola, ori ne va impune regulile civilizate.

Trecând de la politică, la business, pot să vă spun că am primit multe mail-uri legate de nedreptățile din mediul de afaceri, întâmplate în ultimii ani în România. În afară de mail-urile în care-mi cer ajutorul, știu din discuțiile cu mulți ce s-a întâmplat.

Astfel, pe scurt: 

– oameni distruși,

– pușcării,

– familii separate, 

– falimente,

– pierderi financiare enorme pentru statul român,

– șomeri,

– migrație

Pentru ce? Pentru că „lunetiștii” INTELLIGENCE plictisiți, au început să țintească companiile care au îndrăznit să nu stea „under the radar”. Păi noi suntem în Europa, sau în vreo zonă a lumii izolate, unde e dictatură totală?

Numai în mass media, nu cred că există vreuna din companiile mari care să nu fie măcar „rănite grav” dacă nu distruse acum. Câteva exemple rapide: Adrian Sârbu, Dan Voiculescu, Realitatea – cu toți patronii de la Vântu încoace, Dan Andronic și mulți alții (să mă scuze cei pe care nu i-am nominalizat ).

Câte mii de oameni simpli, angajați ai acestor trusturi nu și-au văzut viața călcată în picioare?

Și acum unde am ajuns? La o presă INTELLIGENCE, obligată să se înroleze ca noii „lunetiști”.

Nu distrugeți pe rând patronii de presă. Lăsați-le dreptul la libera exprimare! Căci altfel veți auzi numai vocea „lunetistilor”.

Cât despre celelate ramuri din business, firmele românești – „above the radar”, aproape că nu mai există. De aceea pleacă oamenii din România. De aceea există atâta ură, atâta ceartă. Totul pe un butoi de pulbere. Feriți-vă de explozie, mai ales voi, organizatorii.

Nu asta este Europa!

Sper ca acum, la finalul vieții, să putem aduce România în Europa! 

Sau măcar Europa, în România!

Nu vă vom lăsa să distrugeți total această țară!

Schimbăm România în BINE!

Ilie Năstase & Anghel Iordănescu”, a scris Ilie Năstase pe Facebook.