Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV EVZ | Ilie Năstase ACUZĂ una dintre cele mai bune tenismene din circuitul WTA de DOPAJ: „Nu vedeți cum arată?”
EXCLUSIV EVZ | Ilie Năstase ACUZĂ una dintre cele mai bune tenismene din circuitul WTA de DOPAJ: „Nu vedeți cum arată?”

EXCLUSIV EVZ | Ilie Năstase ACUZĂ una dintre cele mai bune tenismene din circuitul WTA de DOPAJ: „Nu vedeți cum arată?”

Ilie Năstase nu s-a ferit să facă o nouă declarație explozivă. Primul lider ATP din „era Open” a declarat, pentru EVZ, că nu doar Maria Șarapova este de condamnat pentru dopaj, ci și americanca Serena Williams.

Legendarul tenismen e de părere că și Serena Williams (deținătoare a 23 de titluri de Grand Slam) apelează la dopaj, românul punând seama pe constituția împunătoare a celebrei jucătoare din SUA. Românul a mai spus că americanii sunt privați de acuzațiile de dopaj, fiindcă în acest caz s-ar produce o mare ruptură în lumea „Sportului Alb”.

„Rusia are o imagine afectată pe plan sportiv, din cauza dopajului, dar e cam sigură treaba și la Serena Williams. Nu vedeți cum arată? Oricum, pe americani nu prea îi controlează nimeni când vine vorba de dopaj. Dacă ar ieși la suprafață toate adevărurile despre dopajul americanilor, ar dispărea toate marile turnee, ar fugi toți sponsorii! Nu vă imaginați cum ar putea fi?”, a opinat Ilie Năstase.

CITEȘTE și părerea lui Ilie Năstase despre Maria Șarapova