Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase, mesaj nervos după ce fiica sa a postat poze indecente pe Internet
Ilie Năstase, mesaj nervos după ce fiica sa a postat poze indecente pe Internet

Ilie Năstase, mesaj nervos după ce fiica sa a postat poze indecente pe Internet

Ilie Năstase a avut câteva cuvinte de spus după ce a aflat că fiica sa, Charlotte și-a făcut recent cont pe platforma OnlyFans, aplicație pentru adulți. Tânăra a început să posteze poze goală pe Internet pentru a câștiga bani, iar fostul tenismen a avut o reacție pe măsură.

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a ales să câștige bani cât mai ușor și și-a făcut recent cont pe platforma OnlyFans, unde se postează aproape goală. Fostul tenismen a declarat că tânăra este liberă să facă ce vrea, dar partenera sa, Ioana Năstase, nu a putut să accepte așa ceva.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a postat o serie de poze fierbinți pe OnlyFans și a pus o descriere care să-i atragă pe cei utilizatori să-i ofere bani pentru a vedea mai mult.

,,Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris Charlotte.

Prima care a aflat a fost parteneră celebrului tenismen. Cu toate astea, reacția lui Ilie Năstase a venit la scurt timp. Acesta a declarat că nu știa de așa ceva și că tânăra este libera să aleagă ce vrea.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a spus Ilie Năstase.

Ioana Năstase a răbufnit

Cu toate că Ilie Năstase și-a păstrat diplomația și a încercat să evite subiectul, Ioana Năstase a avut o reacție diferită. Soția tenismenului a declarat că este șocată și că partenerul său i-a oferit mereu bani fiicei sale. Aceasta nu înțelege de ce tânăra a ales să se pozeze goală pe Internet.

„Am văzut și eu (…)Sincer, nu este treaba mea. Doar că sunt șocată, că orice mama (…) Este treaba ei, ea face ce vrea. Ce pot să spun, mai mult de atât? Doar că sunt șocată, deoarece știu că tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic. Cu toți copiii, întotdeauna. Nu le trimitea o dată la o lună când aveau nevoie și sunau, a doua zi aveau banii în cont. Nu se pune problema banilor aici. A fost alegerea ei. O alegere, care, din punctul meu de vedere, că mamă, este șocantă, dureroasă”, a spus Ioana Năstase.

Decizia tinerei a fost extrem de controversată, dar au existat și vedete care i-au înțeles acțiunile, printre care Mihai Trăistariu.

”De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: «Ce, ai înnebunit?»”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Ego.