Fostul „iepuraș” Playboy a mers în pelerinaj la Moaștele Sfintei Parascheva.

Rellys Tonu, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton, s-a recules la moaștele Sfintei Parascheva.

Zilele trecute, fostul „iepuraș” Playboy și o bună prietenă s-au suit în mașină și au plecat în pelerinaj la Iași.

„Îmbrăcată adecvat, cu o geacă neagră și cu un batic pe cap, blondina aproape că era de nerecunoscut printre miile de pelerini care, în weekendul trecut, au mers să se închine la racla Sfintei Parascheva. Cu toate că a părut că încearcă să treacă neobservată, în timpul orelor pe care le-a petrecut la coadă,  Rellys a fost remarcată de un admirator. Un bărbat ce aștepta la rând pentru a ajunge la racla în care se află osemintele Cuvioasei a încercat în repetate rânduri să intre în discuție cu fostul „iepuraș” Playboy”, scrie Cancan.

„Recent, blondina a fost protagonista unui pictorial incendiar, iar fotografiile renumitului model au ajuns în atenția. Rellys Tonu a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiții și s-a lăsat fotografiată 100% goală. Singurul accesoriu pe care sexy-timișoreanca l-a folosit a fost un lănțișor din aur care i-a mângâiat formele bine definite. Cum este familiarizată cu obiectivul camerei, Rellys nu a pierdut timpul și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale posturi”, mai menționează sursa citată.