Ianis Hagi, imagini alături de tatăl și mama sa în ziua de Crăciun. Cine a lipsit din tabloul de familie

Ianis Hagi, imagini alături de tatăl și mama sa în ziua de Crăciun. Cine a lipsit din tabloul de familie Ianis Hagi. Sursă foto: Arhiva EvZ

Ianis Hagi a petrecut Crăciunul din acest an alături de familia sa. Tânărul fotbalist a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de tatăl și mama sa care a atras simpatia fanilor săi.

Ianis Hagi a decis să petreacă sărbătorile din acest an împreună cu familia. Chiar în ziua de Crăciun fotbalistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie alătături de Gică și Marilena Hagi. Postarea tânărului internațional român a strâns multe aprecieri din partea fanilor săi, dar și multe comentarii. Tabloul de familie nu a fost complet pentru că din fotografie a lipsit sora lui Ianis, Kira.

În ciuda faptului că tânăra actriță nu a făcut parte din fotografii, fratele ei a etichetat-o pentru că pozele au fost făcute într-un loc ales cu grijă de membrii familiei. În spatele lor se poate vedea un tablou realizat chiar de Kira Hagi. Imaginile emoționante postate de Ianis au fost pe placul fanilor săi. Fotbalistul lui Glasgow Rangers le-a transmis și un mesaj scurt celor care îl apreciează în mediul online. „Crăciun fericit tuturor!!!”, a scris Ianis Hagi pe Instagram.

Care este relația lui Gheorghe Hagi cu cei doi copii ai săi

De fiecare dată când a fost întrebat de relația pe care o are cu cei doi copii ai săi Gică Hagi a mărturisit că a reprezentat mereu un sprijin pentru Kira și Ianis. Regele chiar i-a încurajat pe fiecare să își urmeze visul. Așadar, Ianis a devenit fotbalist precum a visat, iar Kira este actriță. Antrenorul Farului Constanța a subliniat că fiecare an din viața unui copil contează într-o foarte mare măsură.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Totul pleacă din educație. Contează fiecare an. Ce îi înveți de mici se va vedea pentru totdeauna. De când sunt mici trebuie să ai grijă de ei, primul lucru fiind statul cu ei în permanentă. Ei tebuie să te simtă, să te vadă, trebuie să îți cunoască principiile și regulile. După aceea, de la 16 ani, atunci trebuie să fie prima oară când simt că poat să ia decizii sau poat să îți întoarcă vorba. Eu i-am întrebat pe ai mei ce vor să facă”, mărturisea Gheorghe Hagi, în timpul podcastului „DA Bravo!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)