Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi, hulit de fanii lui Rangers! Fiul „Regelui” a dezamgit: „Cel mai slab jucător”
Ianis Hagi, hulit de fanii lui Rangers! Fiul „Regelui” a dezamgit: „Cel mai slab jucător”

Ianis Hagi, hulit de fanii lui Rangers! Fiul „Regelui” a dezamgit: „Cel mai slab jucător”

Ianis Hagi (21 de ani) a fost titular în partida lui Ragers cu Livingston, scor 0-0, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Rangers nu a reușit decât a remiză albă în duelul cu Livingston, meci în care Ianis Hagi a avut parte de o evoluție slabă.

Ca urmare, internaționalul român a fost schimbat în minutul 58 al partidei, cu Kemar Roofe.

După atâtea evoluții remarcabile, a venit rândul ca Hagi jr. să intre în gura fanilor lui Rangers. Rangers bifează, astfel, primul joc fără victorie din acest sezon, dar se află pe primul loc în Scoția, cu zece puncte acumulate în patru etape, având un golaveraj de 7-0.

„Trebuie scos din echipă!”

În meciul de duminică, Inais Hagi a fost utilizat pe banda dreaptă, unde nu a reușit să sclipească. Rapid, românul a fost criticat de suporterii trupei de pe „Ibrox”, iar mulți dintre aceștia au spus că „tricolorul” ar trebuit mutat în centrul liniei ofensive, în spatele vârfului.

„Ianis trebuie să fie mai direct” / „Hagi și Morelos trebuie scoși din echipă săptămâna viitoare. Steven Gerrard trebuie să arate că performanța (n.r. – de azi) n-a fost îndeajuns de bună” / „N-aș juca nici cu Hagi, nici cu Morelos, nici cu Kent în meciul următor” / „La momentul actual, nu Hagi e răspunsul. Ar putea să crească la Rangers, dar acum avem nevoie să cumpărăm un mijlocaș de top, care poate marca 20 de goluri pe sezon și să dea mai multe assist-uri”.

„Hagi a fost cu adevărat slab, dar poate pentru că nu este locul lui unde e pus să joace” / „Ar trebui scos din echipă o lună” / „În afară de lovitura liberă cu Braga, cred că a fost un eșec. Cel mai slab jucător în acest sezon” / „A avut Ianis Hagi vreun meci bun pentru Rangers în competițiile interne?”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor lui Rangers, pe Twitter.

Glasgow Rangers va juca următoarea partidă din primul eșalon scoțian pe 22 august, în fața celor de la Kilmarnock.