Evenimentul Zilei > Actualitate > I-a spus „Adio!” în cel mai crud mod. S-a sinucis după ce a semnat actele de divorț
I-a spus „Adio!” în cel mai crud mod. S-a sinucis după ce a semnat actele de divorț

I-a spus „Adio!” în cel mai crud mod. S-a sinucis după ce a semnat actele de divorț

O tragedie provocată de suferința din dragoste a pornit de la un act încheiat la notar.

Tragedia a avut loc luni în localitatea Florești, din județul Cluj. Neputând accepta gândul divorțului, un bărbat în vârstă de numai 38 de ani a ales să îşi încheie socotelile cu viața, imediat după ce a semnat actele de divorţ la notar, anunță Antena 3.

Potrivit surselor citate de bzc.ro, bărbatul s-a dus direct acasă după ce a plecat de la notar. Tânărul era în plin proces de separare de soția sa. Ajuns la domiciliu, și-a tăiat gâtul cu un cuțit. Din păcate medicii ajunşi la faţa locului nu i-au mai putut salva viața. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj. Familia și apropiații sunt șocați de gestul acestuia, pe care nu îl credeau capabil desinucidere.

Un alt tânăr a spus adio vieții după ce a fost terorizat şi bătut

O altă poveste tragică s-a întâmplat recent în Prahova. Marinică locuia în satul Piatra. Era angajat al companiei de apă ce aparţine Consiliului Local Brazi. Făcea zilnic naveta cu bicicleta către locul de muncă, acolo unde citea apometrele şi distribuia facturile oamenilor. Era cunoscut ca un băiat cuminte şi muncitor.

În ultima perioadă, însă, tânărul a fost bătut regulat de mai mulţi indivizi care îl terorizau. Aceştia l-au prins, de mai multe ori, l-au bătut şi i-au furat banii şi ţigările. Ultima bătaie încasată de Marinică (46 ani) în luna martie a fost filmată de un martor și ștearsă ulterior de pe Facebook, relata observatorulph.ro.

Duminica trecută, după ultima bătaie încasată, bărbatul nu a mai rezistat şi a clacat psihic, astfel că şi-a pus capăt zilelor. „Am auzit că și-a pus capăt zilelor. Era un tânăr muncitor, cuminte, care nu a făcut probleme niciodată. Am fost șocat de veste. El era angajatul companiei de apă și pot spune că ținea toată firma în spate”, a declarat pentru observatorulph.ro primarul comunei Brazi, Leonaș Radu. Primarul a confirmat că Marinică ar fi fost bătut de mai mulţi tineri, dar şi că poliţiştii anchetau agresiunea.

Marinică era bătut de doi adolescenţi care îi furau banii şi ţigările

La data de 7 martie a.c., bărbatul a depus plângere la Postul de Poliție Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din satul Stejarul.

În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal. Totodată, minorii au fost audiați și sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova. Din păcate nu a fost suficient pentru tânărul terorizat.

Citește și Există și negociatori în Poliție. Salvat de sinucidere de șeful Poliției Câmpulung