Evenimentul Zilei > Actualitate > I-a fost stabilit viitorul lui Dincă. Ce ar urma să se întâmple cu monstrul din Caracal
I-a fost stabilit viitorul lui Dincă. Ce ar urma să se întâmple cu monstrul din Caracal

I-a fost stabilit viitorul lui Dincă. Ce ar urma să se întâmple cu monstrul din Caracal

Dincă poate să aibă soarta lui Jeffrey Epstein, care a fost găsit spânzurat în celula sa, dar moartea este considerată suspectă de mulți specialiști. Cel puțin asta susține Alexandru Cumpănașu.

Verdictul lui Cumpănașu survine după ce unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele din Caracal care pare că a fost arsă de Gheorghe Dincă, a citit scrisoarea pe care criminalul a trimis-o familiei tinerei.

„O să vedeți unde vor să ajungă cei care au scris scrisoarea, care sunt în spatele lui Dincă…Bă, prietene, sănătate să ai tu, că e nasol. Nu ura sănătate familiei mele”, a răbufnit Cumpănașu în momentul în care a citit primele cuvinte din partea lui Dincă pentru familia Măceșanu.

Cumpănașu crede că DIICOT i-a trimis un mesaj

Fostul candidat la prezidențiale este convins că scrisoarea este scrisă de DIICOT și nu de Dincă, Cumpănașu făcând mai multe aprecieri în acest sens pe parcursul minutelor în care a redat cuvintele criminalului din Caracal.

Cumpănașu a avut și un mesaj special pentru Dincă: „Tu nu apuci sfârșitul anului acesta, cred că în câteva luni te sinucid ăștia. Nu că i-aș face eu ceva. Scrisoarea e scrisă cu un scop. Știu că nu pot să pun mâna pe tine, dar și când o să pun….Dar cred că vor pune alții întâi”