I-a căzut în cap o...barieră | VIDEO

I-a căzut în cap o...barieră | VIDEO

Un bărbat neatent s-a grăbit să intre, mergând pe jos, în curtea unei parcări, chiar după ce bariera se ridicase pentru a trece o maşină. Ceea ce a urmat a fost cu siguranţă dureros pentru bietul om, însă nu te vei putea abţine să nu râzi.

Cu toate că nu e bine să umbli “cu nasul pe sus", poate că de data asta i-ar fi fost util unui tânăr care s-a trezit dintr-o dată lovit în cap de o…barieră. Filmarea suprinsă de camera de luat vederi de pe bordul unei maşini care se pregătea să pătrundă într-o parcare este de-a dreptul savuroasă, cu toate că se poate să-i fi dat ceva dureri de cap protagonistului.

<object id="player_api" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?jtur_ff36" height="426" width="491"><param name="movie" value="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?jtur_ff36" /><param value="true" name="allowfullscreen" /><param value="always" name="allowscriptaccess" /><param value="high" name="quality" /><param value="#000000" name="bgcolor" /></object>

Ne puteți urmări și pe Google News