Evenimentul Zilei > Actualitate > Hotel transformat în bordel. Poliția a intervenit în forță
Hotel transformat în bordel. Poliția a intervenit în forță

Hotel transformat în bordel. Poliția a intervenit în forță

Administratorul şi directoarea unui hotel din municipiul Bistriţa au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma unei descinderi, fiind acuzați de proxenetism.

După aproape un an de cercetări, oamenii legii au stabilit că administratorul hotelului, în vârstă de 61 de ani, ar fi permis unor prostituate să-și primească clienții în camerele stabilimentului, fără să le înregistreze în registrul de evidenţă a persoanelor cazate.

Totodată, directorul hotelului, o femeie de 55 ani, ar fi tolerat şi facilitat practicarea prostituţiei, indicându-le recepționerilor ce tarife să perceapă pentru închirierea camerelor către prostituate.

Marți dimineață, un număr de 50 de polițiști au descins la hotel de unde au ridicat mai multe documente și au reținut un număr de 25 de persoane pentru audieri, la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cu acest prilej, în hotel au fost găsite și două persoane aflate sub influenţa unor substanţe psihoactive. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a administratorului şi a directoarei hotelului, cercetaţi pentru proxenetism, urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.