Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscopul lui Dom’ Profesor. Masonii au început războiul
Horoscopul lui Dom’ Profesor. Masonii au început războiul

Horoscopul lui Dom’ Profesor. Masonii au început războiul

Pe 16 decembrie s-au născut Ludwig van Beethoven, Leopold I, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, C. Jinarajadasa, Elena Băcăoanu, Mircea Heroveanu, Noru Demetriad.

"Evenimentul Zilei", din 16 decembrie 1773, a fost începerea Războiului de Independenţă în America de Nord, pe atunci colonie engleză. Samuel Adams împreună cu alţi o sută cincizeci de fraţi masoni din Marea Lojă "Sons of Freedom" atacă, deghizaţi în piei roşii, portul Boston şi aruncă în ocean 342 de baloturi de ceai de pe trei nave comerciale englezeşti. Britanicii măriseră nejustificat taxele pe ceai şi alte produse!

Masonii au fost în primele rânduri ale Războiului de Independenţă, dublaţi de mari oameni politici şi de ştiinţă, de exemplu, fratele Benjamin Franklin. Şi instruiţi de alţi masoni, din Marele Orient, ca, de exemplu, marchizul de La Fayette, autorul de mai târziu a "Declaraţiei drepturilor omului şi ale cetăţeanului". Dar şi alţi fraţi masoni din Europa, ca polonezul Kosciuszko Tadeusz sau germanul Von Kalb s-au alăturat insurgenţilor americani.

Am adus vorba despre francmasonerie, pentru că, iată, puterea ei se arată, încă odată. De data asta în Franţa. Pe 26 octombrie, anul acesta, relatam, uşor amuzat şi neîncrezător, despre hotărârea Preaputernicului Mare Maestru al .:Marelui Orient al Franţei, onorabilul Daniel Keller, citez: “Despre FN, marele maestru spune: “Fronul national este un bloc care, în definitiv, nu a admis niciodată Revoluţia franceză, nu a acceptat Republica şi ale cărui rădăcini filosofice, intelectuale şi politice sunt autentic reacţionare. Este un curent politic care a existat totdeauna în ţara noastră după 1789. A cunoscut perioade bune şi rele. Astăzi este într-o formă bună. Republica s-a constituit tocmai împotriva acestei vederi reacţionare a societăţii. Republica rămâne o luptă. Nu este un regim instalat definitiv. Şi pentru că nimeni nu face nimic, eu spun: „Republica este în pericol!” Keller ne asigura că va fi “husarul negru al Republicii”, un simbol al mesagerului republican, ducând mesajul lui la toţi masonii.” 

Acum ceva timp, ce spun, chiar în ziua alegerilor locale, se părea că FN nu mai poatea fi oprit şi chiar Putin a băgat bani, mizând pe “calul câştigător”! Dar, este greu de luptat cu puterea masoneriei. La ordinul masonilor, iată că stânga s-a unit cu dreapta, ca să scoată dreapta naţionalistă în afara ringului. În unele regiuni stânga chiar şi-a retras listele de candidaţi, ca să avantajeze dreapta. În această luptă de sumo, s-a pierdut din vedere ceva: poporul francez. Care a dat aproape o treime din voturile sale FN. Există un orizont de aşteptare, declaraţiile Marinei Le Pen nu sunt nici nebuneşti şi nici prosteşti ci merg în întâmpinarea, spre rezolvarea problemelor şi temerilor francezilor de rând. Este uşor să strigi: xenofobie, rasism, şovinism şi alte “isme”, când eşti ca Daniel Keller, bogat cât cuprinde, unul din patronii de la Renault. Ia să fii un francez de rând, bătut, furat, umilit, împuns cu cuţitul de către musulmani – parcă se schimbă unghiul de vedere! Pentru bogătanii ca Daniel Keller musulmanii sunt bineveniţi în Europa. Ştiu că dintre ei, un procent mic, este format din oameni cinstiţi care vor să-şi câştige existenţa prin muncă. Acel procent de musulmani devine capturat, oamenii aceia devin sclavii multinaţionalelor, cu salarii de două ori mai mici decât un nativ francez, fără drepturi şi mereu ameninţaţi că vor fi daţi afară la cea mai mică problemă, sau chiar exilaţi. Sigur, musulmanul respectiv ocupă locul de muncă al unui francez. De aici se naşte unul dintre conflicte. Care conflicte sunt foarte numeroase într-o ţară care a ales drumul periculos al pluriculturalismului. 

La noi în ţară, noi şi vechi sunt toate. Herr Johannis are de trecut două teste: numărul de “refugiaţi” şi aprobarea pensiilor speciale nesimţite ale parlamentarilor. În ultimul timp am stat pe la nişte cozi, ca pe timpul lui Ceauşescu. Dacă serviciile speciale nu au făcut deja notele de relaţie, să vă spun eu ce i-ar face lumea neamţului dacă ar fi de acord cu cele două probleme spinoase. Sunt dificile, ce este drept, este drept! Mai bine nu vă spun, că nu prea pot fi reproduse. Sfatul meu pentru preşedintele ales de domniile voastre, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, este să-l asculte pe Beethoven, pe care îl pomenim astăzi, nu simfonia a IX-a, ştiu eu de ce, ci “Eroica”! Puţină măreţie şi să facă ceea ce trebuie şi aşteaptă poporul, chiar riscând, nu i-ar strica preşedintelui. Un teuton poate înţelege exact mesajul muzicii germane, mai îmi amintesc cum mă asasina bunul meu tată, Dumnezeu să-l odihnească, cu Wagner. Şi fusese alături de germani, pe front, doar trei ani!
Mă duc să pun walkiriile lui Wagner să zboare un pic, sau mai bine pe surdul, dar genialul Beethoven, sigur, “Eroica”, simfonie dedicată iniţial lui Napoleon, prin sistemul Altec Lansing, muzică germană redată cu fidelitate maximă de tehnologia americană, asta cu gândul că mâine este, în definitiv, o altă zi!
 

BERBEC    Astăzi evită deciziile care duc la schimbări majore. Nu judeca cu asprime colegii sau prietenii. Unele evenimente, lucruri sau persoane pot întârzia din cauza că aşa este destinul lor! Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu sau la locul tău de activitate. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici în dragoste. De fapt, nu vrei sa recunoşti că lipsa acuta a banilor te face mizantrop! 

TAUR   Ai trecut printr-o perioada grea, eşti cam obosit şi se apropie sărbătorile. Astăzi este momentul să iei o pauză şi să te îngrijeşti. Ceva fizioterapie, SPA, masaje, sală, ar face minuni! Abordarea sistematica a situatiei iti furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Sănătatea este bună, eşti doar obosit, trebuie să eviţi frigul şi schimbările bruşte de temperatură şi umiditate. Eşti intr-o uşoara pierdere de energie cauzată de oboseală şi de numeroasele decepţii. Mâncarea naturală, nemodificată genetic, fructele, mierea şi ceaiurile din planete iţi pot reface vitalitatea!

GEMENI  Ai ceva de rezolvat, chiar de luni. Abordarea logică, sistematică a situaţiei iţi furnizeaza datele necesare rezolvarii. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp! O zi indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Intelectul este bine aspectat, astăzi cel puţin, aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii. Idealizează mai puţin situaţia în care te afli şi vei avea o viaţă mai fericită. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie bine, dar nici că destinul tau este teribil. Cum îţi aşterni, aşa o să dormi!

RAC   Desfăşori multe forţe şi risipeşti multă energie pentru un lucru de nimic. Dar, obţii mai multă libertate în folosirea timpului tău liber. Evită activităţile care nu sunt absolut necesare!  A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri. Pentru cei născuţi în ultimul decan al zodiei configuraţia generală a horoscopului arată o zi favorabilă : câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus.

LEU   Te simţiţi mai bine, după o perioadă de disconfort. Puţină pauză nu strică, este doar începutul săptămânii de lucru. Zi favorabilă corespondenţei, scrie, vorbeşte, socializează, comunică! O veste bună care te face să fii mulţumită pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană, poate influentă, semn de foc sau de apă, te poate ajuta. Cu toată vremea ce pare friguroasă doreşti să pleci într-o vizită pe la magazine, vizită care poate să-ţi încarce bateriile şi să te relaxeze.

FECIOARĂ   O zi paradoxală! Dar, este o zi bună pentru ca să faci bilanţul şi să vezi cât vrei, de fapt cât poţi, să cheltuieşti cu vacanţa de Crăciun.  Distracţiile reuşite se fac cu bani puţini! Astrele favorizează cât de cât  pe nativii din primul decan al zodiei. Dacă eşti născut în al doilea decan al zodiei nu trebuie să aştepţi nimic bun din partea celorlalţi, astăzi trebuie să te descurci singur. Al treile decan are mici sau mai mari probleme cu sănătatea, în special din cauza frigului încă prezent.

BALANTĂ    Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile fără să ţii cont de bruiajul cotidian. Veştile primite astăzi te pun pe gânduri. Dar, nu ai multe de făcut! Atenţie la cumpărături, la termenul de valabilitate. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale ca să compensezi rigorile iernii. În general se mai face lumină şi pe strada ta şi ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa, aşa cum este ea, este plină de farmec.

SCORPION   Ai primit de dimineaţă o misiune pentru care te simţi bine pregătit şi motivat. Poate să fie şi cumpărarea de globuri, de nimicuri strălucitoare pentru Pomul de Crăciun de la serviciu! Evită astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie pe termen lung. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Dar orice ai face, nu îţi place! Este ceea ce se numeşte o fundătură sentimentală sau profesională… 
SAGETATOR   O zi în care nostalgia iernii te îmbie la amintiri şi la un ceai fierbinte. Dacă tot ai luat-o pe panta amintirilor nu este bine să dai telefoane pe la prieteni şi rude, să vezi ce mai fac? Evită împrumuturile de bani. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o decepţie provocată de defecte de comunicare.

CAPRICORN   Eşti pe cale să cedezi, într-o afacere, fie cu bani, sau cu amor. Dar astăzi, Pluton, planeta plutocraţilor, îţi dă un plus de energie şi reuşeşti să întorci lucrurile în favoarea ta. Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil. Pentru nativii născuţi în ultimul decan: în această perioadă poţi să intâlneşti o persoană deosebită şi astfel de întâlniri îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

VARSATOR    Griji, în majoritate, pentru cei dragi, familie. Dar, ai la îndemână soluţiile… Chiar dacă îţi ia ceva timp, în această perioadă de sfârşit de an când timpul e foarte preţios, o să rezolvi! Adică o zi amuzantă cu cu intrigi, comploturi şi lovituri de teatru, surprize şi ambuscade. Atenţie mare ce rol vrei sa joci! După profilul zodiacal ar trebui să iei rolul doctorului. Nu, nu al doctorului House, acela este prea dur pentru nevoia de armonie şi frumos care te caracterizează. Iţi prieşte orice discuţie la o cafea sau la un ceai şi faci planuri pentru viitor. Prietenii te ajuta astăzi chiar fără să-i baţi la cap. Trebuie doar să le ceri nimicuri care nu îi costă. Pe de altă parte trebuie să te gândeşti la invitaţiile pe care le-ai primit. Cu ce o să te îmbraci, ce o să încalţi. Dar bijuteriile? Amuzant, nu? 

PESTI   La serviciu şi acasă ai mai multe proiecte, planuri, idei importante. Trebuie să te grăbeşti, mai ai doar această săptămână întreagă la dispoziţie! Vine mica sau marea vacanţă de iarnă! O stare minunata în care  rămai toată ziua şi de care va profita din plin anturajul tau. Totuşi, astăzi magia relatiilor sociale este cam departe de modul tau direct de abordare. Vei avea caştig de cauză daca vei adauga şi un zâmbet şi formula : te rog frumos! Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Încet-încet ca un copil care învaţă să meargă te vei pune pe picioarele proprii în afacerea pe care o ai în gând.