Editura Evenimentul si Capital

Principele Harry, în obiectivul teroriştilor nazişti. De ce vor să-l UCIDĂ pe „Trădătorul de rasă”

Autor: | | 1 Comentarii | 1172 Vizualizari

Serviciile antitero engleze fac cercetări asupra unui grup de neonazişti care afirmă că vrea să-l ucidă şi pe Principele Harry, considerându-l „vinovat ” că s-a căsătorit cu Meghan Markle. Discuţiile între neo-naziștii britanici sugerează că prințul Harry ar trebui împușcat.

Ei investighează pe filiera engleză a grupării americane ''Sonnernkrieg division''. Pe Internet circulă o imagine terifiantă în care ducele de Sussex este reprezentat cu faţa acoperită de o pată de sânge şi un pistol îndreptat spre tâmpla sa. Alăturat, neliniştitoarea scriere: ''Ne vedem mai târziu, trădătorule de rasă!''.

Descoperirea a fost făcută de o anchetă jurnalistică a BBC, care a avut acces la sute de mesaje private între membrii grupului, printre care numeroşi studenţi, dar şi elevi, minori. Conţinutul conversaţiilor erau complet delirante: se vorbea de ''uciderea tuturor poliţiştilor, torturându-i până la moarte'' pentru a crea ''o nouă ordine universală''. Printre obiective apărea şi principele Harry, în timp ce era idolatrizat teroristul şi suprematistul alb norvegian Andres Breivik.

Se pare că membrii grupului s-ar inspira de la un alt grup numit ''Atomwaffen''(Arme atomice), care-l idolatrizează pe Hitler şi pe Charles Manson (cel mai periculos asasin în serie din America) , aspiră la dărâmarea guvernului SUA şi înlocuirea lui cu un regim naţional-socialist prin intermediul violenţei.

În jurul cercetărilor despre extrema dreaptă, începute şi graţie muncii celor de la BBC, poliţia engleză a arestat trei băieţi foarte tineri la Londra, Bath şi Portsmouth cu acuzaţia de activităţi suspecte de terorism şi incitare la ură. Tot BBC, citează surse proprii susţinând că ar fi vorba de membri ai Sonnenkrieg division.

Doliu URIAS in lumea filmului! S-A STINS in urma cu putin timp... Vestea a fost un SOC pentru TOTI

Pagina 1 din 1