Evenimentul Zilei > EVZ Special > HAOS în CAPITALĂ. MIJLOACE DE TRANSPORT în comun deviate după PRĂBUȘIREA ZIDURILOR fostei Fabrici de bere Rahova
HAOS în CAPITALĂ. MIJLOACE DE TRANSPORT în comun deviate după PRĂBUȘIREA ZIDURILOR fostei Fabrici de bere Rahova

HAOS în CAPITALĂ. MIJLOACE DE TRANSPORT în comun deviate după PRĂBUȘIREA ZIDURILOR fostei Fabrici de bere Rahova

Tramvaiele liniilor 23 și 32 și autobuzele liniei 117 sunt deviate începând de miercuri dimineața, din cauza prăbușirii unor ziduri ale fostei Fabrici de bere Rahova, pe Bulevardul George Coșbuc, informează Regia Autonomă de Transport București.

"În dimineața zilei de 11 ianuarie 2017, pe Bd. G. Coșbuc, s-a prăbușit o parte din zidul fostei fabrici de bere Rahova. Au intervenit echipajele ISU, iar circulația a fost interzisă total între Piața Chirigiu și Rondul Regina Maria. Astfel, au fost deviate liniile RATB 23, 32 și 117", precizează reprezentanții RATB.

Tramvaiele Liniei 32 vor circula pe traseul Dep. Alexandria, Cal. Rahovei, Cal. Ferentarilor, Zețari, Str Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Șos. Viilor, Str. Dr Istrate, Str.11 iunie, Piața Unirii.

Totodată, a fost înființată o linie navetă de autobuze care va asigura preluarea călătorilor de la Dep. Alexandriei, pe Calea Rahovei. până la Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Str. Odoarei, Șos. Progresului, Cal. Rahovei, Depoul Alexandriei.

Tramvaiele Liniei 23 vor circula pe traseul de bază până la Parcul Carol, apoi pe Str. Dr. Istrate, Viilor, Piața Eroii Revoluției, Șos. Giurgiului, Terminal Zețari.

Autobuzele Liniei 117 vor circula pe traseul de bază de la terminal Confort Urban până la Șos. Progresului, de unde va circula deviat pe ambele sensuri pe Str. Dr. C. Istrate, Str. 11 iunie, Piața Unirii.

Pe de altă parte, reprezentanții regiei anunță că, având în vedere condițiile meteo extreme, RATB a dispus suplimentarea capacității de transport prin prelungirea programului de circulație pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze și 59 de troleibuze, astfel încât va fi în circulație întreg parcul disponibil de 1184 de vehicule.

''Această intervenție nu va fi asociată situației meteo, ținând cont că astfel de desprinderi ale elementelor de construcții au mai avut loc în această locație'', au menționat reprezentanți ai instituției.

Ei au mai anunțat că, începând de marți — ora 18,00, la sediul ISU București-Ilfov este asigurată funcționarea Centrelor de Coordonare și Conducere a Intervenției aferente municipiului București și județului Ilfov, până miercuri la ora 7,00 neavând loc evenimente asociate Codului galben meteorologic. (Sursa: Agerpres)