Evenimentul ZileiActualitateHalucinant. Șofer de autobuz, atacat cu sabia în timpul unei curse

Halucinant. Șofer de autobuz, atacat cu sabia în timpul unei curse

Halucinant. Șofer de autobuz, atacat cu sabia în timpul unei curse
Un incident de o violență incredibilă s-a petrecut luni, în județul Dâmbovița.

Un șofer care efectua curse de transport în comun a fost atacat, luni, cu o sabie de un tânăr bărnat de 23 de ani, în cartierul Micro XI din Târgoviște. Agresorul a lovit geamul din lateral față, însă, din fericire, nu au fost răniți. Șoferul efectua curse regulate, iar luni tocmai scosese pe traseu unul dintre autobuzele hibrid marca Mercedes, achiziționate în luna martie 2021.

Agenții de poliție au fost chemați să-l imobilizeze pe agresor. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean din Târgoviște, secția Psihiatrie, întrucât manifesta un comportament extrem de agitat. Forțele de ordine au propus prelevarea de probe pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise. Totodată, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Atacatorul era „foarte agitat” și a fost internat la Psihiatrie

Conform IPJ Dâmboviţa, incidentul a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu din Târgovişte. La momentul actual, nu se cunoaşte de la ce a pornit acest incident care putea degenera.

„Un tânăr de 22 ani a distrus geamul stânga al autobuzului. Agresorul a fost condus la spital, unde a fost internat la Psihiatrie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi tulburare a liniştii şi ordinii publice. Agresorul a folosit un obiect ascuţit tăietor. Nu a fost nimeni rănit”, precizează IPJ Dâmboviţa.

„Un individ a spart, nici mai mult nici mai puțin, cu un fel de sabie, geamul de la șofer al unui autobuz nou, aflat în dotarea administrației publice locale din Târgoviște și pus în circulație luna aceasta”, a scris primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Conform Agerpres, martorii au relatat că atacatorul era „foarte agitat”. Astfel s-a luat decizia să fie dus la spital pentru o evaluare completă a stării sale de sănătate.

 


Accesează: