Evenimentul Zilei > Sport > Hagi, luat prin surprindere! Ce mesaj a primit „Regele” din partea lui Steven Gerrard
Hagi, luat prin surprindere! Ce mesaj a primit „Regele” din partea lui Steven Gerrard

Hagi, luat prin surprindere! Ce mesaj a primit „Regele” din partea lui Steven Gerrard

Gică Hagi le-a mărturisit jurnaliștilor italieni că Steven Gerrard, legenda lui Liverpool și actualul antrenor al lui Glasgow Rangers, i-a transmis un mesaj despre Ianis.

Potrivit „Regelului”, în acel mesaj, Gerrard i-a mărturisit fostului mare decar al „Generației de Aur” că Ianis face „lucruri excepționale” în Scoția.

Dacă îl vezi jucând, iți dai seama imediat că are un talent imens, e un număr 10 care știe să facă totul. La Firenze era tânăr și în Italia nu există răbdare cu jucătorii tineri. De același lucru a avut parte și la Genk.

Acum e la Rangers, unde l-a vrut Gerrard, care mi-a transmis că face lucruri excepționale. Chiar și jucătorilor excepționali trebuie să le dai posibilitatea să greșească„, a explicat Hagi pentru Corriere dello Sport.

Ianis Hagi evoluează la Rangers sub formă de împrumut, de la Genk, iar belgienii cer în schimbul unui transfer definitiv al românului suma de 5 milioane de euro. Acum, rămâne de văzut dacă gruparea scoțiană îl va achziiționa, însă Ianis ar putea ajunge și la Lazio, formație care îl monitorizează de mai mult timp pe Hagi Jr.

„Pentru moment, Ianis se află la Rangers, dar se va intoarce în Belgia, la Genk, care a hotărât că nu îl va vinde pe mai puțin de 10 milioane de euro”, au dezvăluit cei de la gazzetta.it.