Evenimentul Zilei > Actualitate > Dovada că HAARP controlează clima? Un nor misterios a apărut în jurul New York-ului. VIDEO în articol
Dovada că HAARP controlează clima? Un nor misterios a apărut în jurul  New York-ului. VIDEO în articol

Dovada că HAARP controlează clima? Un nor misterios a apărut în jurul New York-ului. VIDEO în articol

Un val de nori care a înconjurat orașul New York a ridicat temerile în rândul cetăţenilor spunând că guvernul american controlează vremea pin metoda HAARP - arma cu care se manipulează vremea. Proiect lansat de Forțele Aeriene ale SUA, Marina, Universitatea din Alaska Fairbanks și Agenția de Cercetare Advance Apărare.

Tehnologia HAARP constă dintr-un ansamblu de turnuri care iradiază atmosfera cu cantități enorme de unde radio de frecventa joasă (EFJ). Turnurile HAARP arată ca niște antene normale, dar sunt specializate în emisia de unde radio. America a construit cea mai mare arie de turnuri HAARP în Gakona, Alaska, pe o suprafaţă de 40 de acri. Turnurile HAARP de pe teritoriul SUA sunt acţionate de Directoratul vehiculelor spaţiale ale Laboratorului de cercetare al forţelor aeriene americane, potrivit stiinta-mister.

Într-un videoclip vedem cum oraşul american  este înconjurat un nor imens și drept. Persoana care filma scena spune: "Această formare de nori pare înfricoșătoare". "Se întâmplă ceva cu climatul"."Cred că știința a schimbat clima sau ceva de genul asta".

Videoclipul a devenit viral pe social media iar opiniile oamenilor au fost de îngrijorare. O persoană a scris: "Nu este evident acum? Se întâmplă ceva". Un alt comentat, "Cred că guvernul ascunde ceva de noi."

Mulți teoreticieni cred că guvernul american utilizează deja programul HAARP pentru a controla vremea prin utilizarea trasabilității chimice. Ei susțin că acest produs este utilizat pentru a încetini efectele încălzirii globale, notează dailystar.