Evenimentul Zilei > Politica > COZMIN GUȘĂ îi pune condiții DURE lui RAREȘ BOGDAN: Nu mai intră pe post până nu își recunoaște greșeala!
COZMIN GUȘĂ îi pune condiții DURE lui RAREȘ BOGDAN: Nu mai intră pe post până nu își recunoaște greșeala!

COZMIN GUȘĂ îi pune condiții DURE lui RAREȘ BOGDAN: Nu mai intră pe post până nu își recunoaște greșeala!

Cozmin Gușă, co-patronul Realitatea TV, a dat aseară o amplă declarație pe tema conflictului cu Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii Jocuri de Putere.

”Oreste și cu Oana fac parte din familia Realitatea, este o familie largă care include tot personalul nostru, pe noi, colaboratorii noștri și, bineînțeles, telespectatorii și fanii noștri. Facând parte din familia Realitatea, Oreste și Oana, e un lucru dureros ceea ce s-a întâmplat. A fost dureros pentru mine, pentru Rareș…

Trebuie să judecăm, însă din două unghiuri. Un unghi personal și unul profesional. Din punct de vedere personal, ce să mai zic, pot să fiu subiectiv aici. Eu cu Rareș ne cunoaștem de vreo 20 de ani, nu vreau să exagerez, dar după tatăl și mama lui, oameni pe care îi respect, țin la ei și avem o relației apropiată, s-ar putea să îl cunosc cel mai bine. Poate Tavi Hoandră, prietenul și colegul nostru, îl cunoaște la fel de bine sau poate fostul lui coleg de facultate, Eduard Helvig, care este astăzi directorul în civil al SRI îl cunoaște la fel de bine. Suntem mulți care ar putea spune asta”, a explicat Cozmin Gușă.

Acesta a mai afirmat că astăzi când a vorbit cu Rareș i-a spus că pentru ce a făcut nu o să mai intre pe post până când nu își recunoaște greșeala față de colegi, lăsând la o parte relația cu mine.

”Aseară a fost poate cea mai tristă seară a mea poate din ultimii zece ani. Mă gândeam când am fost la fel de trist și mi-am dat seama că se întâmpla fix în 2008 când un fost prieten de al meu, Sorin Ovidiu Vântu, m-a trădat fix când aveam mare, mare nevoie de un prieten. El a preferat atunci serviciile secrete și banii. Mai mult nu o să zic, dar atunci am simțit o tristețe profundă, pot să o compar cu asta de o simt acum, dar nu se compară personajele în niciun fel. M-a durut ce a facut Rareș pentru că nici nu mă așteptam la așa ceva și pentru că atunci când faci investiții din punct de vedere personal nu trebuie să ai pretenția să primești ceva în schimb”, a mai precizat Cozmin Gușă. 

Patronul Realitatea TV a mai spus că din punct de vedere profesional l-a deranjat că Rareș Bogdan a spus pe post ce a spus și că nu a discutat față în față. ”Din punct de vedere personal, sunt alte lucruri care s-au întâmplat pe care o să i le spune joi seară sau vineri. Eu îl cunosc pe Rareș, are două viteze. Viteza de a fi curajos și talentat și viteza care din frică sau din alte emoții dă cum bâta în baltă și asta s-a întâmplat acum. Suntem într-o familie, familia Realitatea TV, din care facem parte toți și inclusiv Edward Pastia și Rareș a avut proasta inspirație să îl găsească drept țap inspășitor, chiar dacă el nu și-a făcut decât datoria. Telespectatorii noștri trebuie să înțeleagă că nu e niciun scenarist aici și să nu creadă toate prostiile pe care le debitează Oreste, pe care și pe el îl cunosc tot de vreo 20 de ani”, a mai spus Cozmin Gușă.