Evenimentul Zilei > EVZ Special > Grupul Anonymous i-a declarat război lui Elon Musk: „Te vom vizita curând”. Cu ce i-a deranjat miliardarul pe hackeri. VIDEO
Grupul Anonymous i-a declarat război lui Elon Musk: „Te vom vizita curând”. Cu ce i-a deranjat miliardarul pe hackeri. VIDEO

Grupul Anonymous i-a declarat război lui Elon Musk: „Te vom vizita curând”. Cu ce i-a deranjat miliardarul pe hackeri. VIDEO

Grupul Anonymous îl amenință pe miliardarul Elon Musk pentru manipularea valorii Bitcoin cu tweet-urile sale unde arată „desconsiderație față de persoanele care fac parte din categoria socială medie”. 
Colectivul internațional de hacking Anonymous afirmă că intenționează să-l vizeze pe Elon Musk pentru că a manipulează prețul criptomonedelor cu tweet-urile sale.

În videoclip, grupul Anonymous susține că CEO-ul Tesla, Elon Musk, deține prea multă putere asupra piețelor de criptomonede și că s-a săturat de felul în care pare a fi un adevărat cavaler în atitudinea sa față de ele.

Joi, Musk a emis un tweet criptic pe care mulți din lumea activelor digitale l-au interpretat ca despărțirea miliardarului de Bitcoin . Tweet-ul a inclus logo-ul Bitcoin și un emoji cu inima zdrobită. Iar imediat  Bitcoin scăzând cu 7% în timpul tranzacționării de vineri.

Anonymous a reacționat faţă de atitudinea arogantă a lui Elon Musk

Colectivul internațional de hacking Anonymous: „Milioane de investitori cu amănuntul se bazau cu adevărat pe câștigurile lor criptografice pentru a-și îmbunătăți viața. Este ceva ce nu veți înțelege niciodată pentru că v-ați născut în bogăția furată din mina de smarald a apartheidului sud-african și nu aveți nici o idee despre cum este lupta pentru majoritatea oamenilor muncii din lume. Bineînțeles, și-au asumat riscul atunci când au investit și toată lumea știe să fie pregătiți pentru volatilitatea în cripto, dar tweet-urile dvs. din această săptămână arată o nesocotire clară față de persoana medie care lucrează.

Întrucât oamenii muncitori îşi văd visele distruse, tu continui să-i batjocorești cu meme de la unul dintre conacele tale de milioane de dolari”, spun cei din comunitatea Anonymous.

Musk a fost un promotor major al criptomonedelor, dar a devenit critic față de Bitcoin de când a suspendat planurile Tesla din cauza îngrijorărilor cu privire la utilizarea energiei sale.

Anonymous, acuză:  Musk se prezintă ca cineva care este preocupat de mediu, cu Tesla, dar nu reușește să practice ceea ce predică

Şi continuă: „În ultimii câțiva ani te-ai bucurat de una dintre cele mai favorabile reputații ale oricui din clasa miliardară pentru că ai atins dorința pe care mulți dintre noi o avem de a trăi într-o lume cu mașini electrice și explorare spațială, dar recent ai creat cu atenție o imagine publică unde oamenii încep să te vadă ca pe un alt tip bogat narcisist care este disperat de atenție”.

Anonymous spune că Musk suferă de un complex de superioritate

„Se pare că în spatele mesajului că sunteți gata de a salva lumea este înrădăcinat un complex de superioritate mai degrabă decât preocuparea reală pentru umanitate. Acest lucru a fost evident pentru angajații dvs. de mult timp care s-au confruntat cu condiții intolerabile sub comanda dvs. de ani de zile ”, a spus Anonymous în mesaj.

„Ați fost deschis cu privire la dorința dvs. de a organiza lovituri de stat pentru a instala dictatori în locurile în care produsele dvs. toxice sunt exploatate. V-ați încoronat prematur „Împărat al planetei Marte”, un loc în care veți trimite oameni să moară, a continuat grupul.

Anonymous arată că Musk nu este ceea ce pretinde şi emite un avertisment acoperit

„Poate credeți că sunteți cea mai inteligentă persoană. Suntem Anonymous! Suntem o legiune. Asteptati-ne!

În trecut, Anonymous a reușit să întrerupă sistemele informatice administrate de mari corporații, inclusiv PayPal. De asemenea, au fost implicați în mișcări, inclusiv  Occupy Wall Street. Mişcare extrem de importnată susţinută de milionarii patrioti, americani bogati care la nivel declarativ sunt de acord sa plătească taxe mai mari pentru a pune umărul la reducerea deficitului bugetar, scrie Daily Mail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.