Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de GROAZĂ. Laurette este DISPERATĂ. „Cum să opresc sângele?”
Momente de GROAZĂ. Laurette este DISPERATĂ. „Cum să opresc sângele?”

Momente de GROAZĂ. Laurette este DISPERATĂ. „Cum să opresc sângele?”

Necazurile se ţin lanţ de cunoscuta vedetă Laurette Atindehou. Fetiţa ei a avut o hemoragie nazală, în urmă cu câteva zile. Speriată, mama feţiţei a apelat imediat numărul de urgenţă 112. A avut, însă, o surpriză extrem de neplăcută. Cerând ca să vină o ambulanţă la domiciliul vedetei pentru a o duce pe fiica sa la spital, un medic i-a răspuns că nu au, deocamdată, ambulanţe, deoarece toate erau pe teren.

Medicul i-a transmis că trebuie să aducă ea copilul la spital, fiindcă nu există nicio ambulanţă în acea zonă. 

Laurette a distribuit un mesaj acid pe contul său de socializare, fiind revoltată că nu a fost ajutată în acele momente de criză, potrivit b1.ro 

„În ce țară de rahat trăiam fraților?! Pentru ce plătim taxe şi impozite, asigurare medicală pentru sănătate?!! Am sunat acum câteva minute la ambulantă pentru ca fetița mea se simte rău, foarte rău îi curge sânge din nas si din gură și efectiv nu știam cum să-i opresc sângele s-a speriat foarte tare, sun la 112 îmi spune că nu au cum sa trimită ambulantă, pentru că locuiesc prea departe și că momentan nu au, o ambulanță în zonă. 

Întreb: spuneți-mi ce să fac, nu pot opri sângele?!! Mă pune în legătură cu o doamnă doctor, femeia începe să urle la mine, ca ea nu mă poate ajuta cu nimic si că să imi duc singura copilul la spital. Că ei au cazuri mai grave decât o simplă hemoragie din nas a unui copil, Ferească Dumnezeu dacă eu am mai întâlnit asa ceva într-o tara civilizată!!!

În concluzie nu au trimis nici o ambulanță și am plecat singură cu fetița în maşină la spital plina de sânge. Dupa ce au urlat la mine toți de la serviciul 112. Ce să facem în astfel de cazuri? să ne ducem singuri copiii la spital cu mașina prin trafic si sa plătim asigurări medicale degeaba!!! Am postat aceste fotografii să tragem un semnal de alarmă și poate cineva face ceva pentru sistemul medical Românesc”, a scris Laurette pe contul de socializare.