Evenimentul Zilei > Economie > Greviștii au ajuns la un acord cu conducerea Poștei Române
Greviștii au ajuns la un acord cu conducerea Poștei Române

Greviștii au ajuns la un acord cu conducerea Poștei Române

Problemele care au generat protestele din ultimele zile organizate de sindicaliștii de la Poșta Română ar putea fi soluționate în curând.

Astăzi, după ce poștașii au intrat în grevă japoneză, a avut loc o primă srundă de negocieri cu conducerea societății.

„În cadrul primei întâlniri dintre managementul Poștei Române și reprezentanții sindicali au fost prezentate și dezbătute revendicările sindicale care au stat la baza protestelor din ultimele zile. Ca primă măsură concretă, pentru eficientizarea parcursului de discuții și negocieri, vineri, 15 mai 2014, va avea loc o întâlnire între echipele tehnice ale companiei și sindicatelor. Se vor identifica și construi propuneri concrete privind rezolvarea revendicărilor sindicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al companiei de stat, Dan Dumitrescu.

Ulterior, se vor reuni echipele de negociere pentru concretizarea soluțiilor de rezolvare a revendicărilor sindicale.

Membrii Sindicatului Lucrătorilor Poştaşi din România (SLPR) au anunțat că, începând de azi, vor declanşa greva japoneză în toată ţara, urmând ca joi, de la ora 10,00, să aibă loc pichete la sediile oficiilor judeţene de poştă din toată ţara şi la sediul Companiei Naţionale Poşta Română din Bucureşti (CNPR), potrivit lui Cristian Iancu, secretarul general adjunct al Federaţiei Sindicatelor din Poştă şi Telecomunicaţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: