Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident de circulaţie, cu patru victime, pe Autostrada Soarelui
Grav accident de circulaţie, cu patru victime, pe Autostrada Soarelui

Grav accident de circulaţie, cu patru victime, pe Autostrada Soarelui

Autostrada A2 a fost blocată pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucureşti din cauza unui accident rutier in care au fost implicate două autoturisme, petrecut cu puţin timp în urmă la kilometrul 163, în apropiere de Cernavodă.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, Claudia Tatarici informează că două din cele patru victime, toate adulte, sunt în stare gravă. La faţa locului au ajuns un elicopterul SMURD, două ambulanţe SAJ şi una SMURD, pentru preluarea răniţilor. Se pare că una dintre maşini care ar fi circulat cu viteză excesivă s-a izbit violent de parapetul despărţitor, s-a răsturnat şi a intrat în alt autoturism care circula regulamentar.

Răniţii, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, sunt conştienţi, potrivit Claudiei Tatarici. Iar Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea spune că o autospecială a pompierilor asigură măsuri de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu. Traficul rutier a fost oprit pe sensul de mers către București. „Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”, transmite Centrul Infotrafic.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: