Evenimentul Zilei > Politica > Maria Grapini se laudă sigură! „Europarlamentarul este o prezență importantă la evenimentele majore ale orașului”
Maria Grapini se laudă sigură! „Europarlamentarul este o prezență importantă la evenimentele majore ale orașului”

Maria Grapini se laudă sigură! „Europarlamentarul este o prezență importantă la evenimentele majore ale orașului”

Maria Grapini se autointitulează cea mai activ europarlamentar! Europarlamentarul susține că este o prezență importantă pentru timișoreni și că ori de câte ori programul încărcat din Parlamentul European îi permite își viziteză orașul natal, conform DCNews.ro.

Într-un comunicat de presă, Maria Grapini își aduce laude propriei persoane:

„Cel mai activ europarlamentar român, umanista Maria Grapini, se află, zilele acestea, în orașul de pe Bega, loc ce i-a devenit casă, de mai bine de 40 de ani.”

 Grapini a fost invitată de oficialii locali din Timișoara să participe la Ziua Județului Timiș respectiv Ziua Imnului Național, pe 29 iulie.

Mai mult, această invitație este văzută de Grapini ca un gest de recunoaștere a valorii sale în rândul timișorenilor.

„Europarlamentarul PPU-sl este o prezență importantă la evenimentele majore ale orașului, ori de câte ori programul din PE îi permite, timișorenii fiind obișnuiți deja să o vadă, să interacționeze, să-i solicite sprijinul sau sfaturile", se mai arată în comunicatul laudativ.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.