Evenimentul ZileiActualitateGrapini lansează atacul anului: „A pierdut din încrederea pe care i-am acordat-o”

Grapini lansează atacul anului: „A pierdut din încrederea pe care i-am acordat-o”

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a ținut să-i bată obrazul noii șefe a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Măsura” a venit pentru că „nu și-a susținut echipa”. Grapini este în continuare furioasă ca Rovana Plumb a fost respinsă pentru postul de comisar european, scrie Aktual24.

„Nu sunt multumita, i-am spus ca a pierdut din increderea pe care i-am acordat-o la inceput. Constituirea echipei a fost o problema pentru doamna presedinte si cred ca aici si-a slabit pozitia, a aratat ca poate fi influentata. Odata ce si-a anuntat echipa, trebuia sa o sustina”, a declarat Grapini pentru Calea Europeana.

„Prelungirea a fost din partea doamnei Ursula neacoperita de vreun regulament, a asteptat pana s-a schimbat guvernul”, a mai spus Grapini.

Noua Comisie Europeană, condusă de Ursula von der Leyen, a fost aprobată miercuri cu o largă majoritate de Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, informează agențiile de presă internaționale.

Viitorul executiv comunitar, al cărui mandat va începe la 1 decembrie 2019 și se va încheia la 31 octombrie 2024, a fost investit cu 461 voturi pentru, 157 voturi împotriva și 89 abțineri.


Accesează: