Mai mulți copii dintr-o grădiniță din Olt au ajuns acasă cu mușcături și multiple răni pe corp. Părinții o acuză pe educatoarea de la Grădinița Cucuieți din comuna Verguleasca de nepăsare și chiar naște o pasiune de a vedea copiii cum se lovesc între ei.

Părinții unui copil care a venit bătut de două ori în câteva zile au cerut explicații monstrului care poartă titulatura de educatoare.

"Ochiul negru de două zile… astăzi l-am luat muşcat de spate!!!! E grădiniţă sau sală de tortură???? Avem educatoare sau şefă de trib??? În ce hal mai rău de atât, să ajungă un copil sa fie maltrat de alţi copii la grădiniţa unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste gen cât a costat-o haina de pe ea sau şoşonii din picioare!!! Concluzia mea: să stea la telefon, dar acasă la ea, o să fac tot ce îmi stă în putere sa nu mai fie dânsa «şefa de trib"»!!!!", spune Tania Vierescu, mămică.

Ea precizează că Alex că nu e singurul copil care ajunge bătut acasă. "La prânz, după ce am luat copilul de la grădiniţa, m-a vizitat o mămică cu fetiţa ei, care e colega copilului meu la grădi! La un moment dat îmi văd copilul cu ochiul umflat si vânăt! Mămica respectivă îmi arată semnul de pe ochiul fetiţei ei care ieri a ajuns acasă la fel ca şi Alex… cu ochiul umflat şi vanăt! Am vorbit si cu tăticul băieţelului care spun copiii că i-a bătut, la rândul lui îmi spune şi el că, zilele trecute, i-a ajuns copilul zgâriat pe faţă şi ud acasă! ", mai spune femeia.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt a demarat o anchetă şi a trimis, luni, o comisie la grădiniţa respectivă, informează cancan.ro