Imaginile video arată scenele ciudate pe care un utilizator le-a descoperit cu ajutorul Google Earth la polul Sud.  Trecând peste "Dronning Mauds Land" (Zona Antarctică Norvegiană),  a continentului înghetat, a observat că ceva nu este în regulă.

Privind mai aproape imaginile vedem ceva ce pare a fi un vehicul care se strecoară în zăpadă. Cu o lungime de 107 metri și o lățime de 74 de metri, obiectul nu este compatibil cu mediul său.

Descoperirea a fost încărcat pe YouTube-UFOMania, şi se presupune că ambarcațiunea este acolo de sute, chiar mii de ani. "Există cu siguranță ceva. Probabil a existat o civilizație antică care a trăit în Antarctica înainte de a fi acoperită de zăpadă".  – Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știm", spun comentatorii.

"Ar putea fi un TR-3B ascuns". TR-3 Black Manta este numele unei aeronave de supraveghere a Forțelor Aeriene ale SUA, despre care se crede că a fost dezvoltată ca parte a Proiectelor Negre (Black Projects).  Se spune că este un avion spion supersonic cu un design triunghiular.  Susținătorii acestui program susțin că a fost folosit în timpul războiului din Golf, Lockheed F-117 Nighthawk.

Lockheed F-117A Nighthawk este un avion cu un singur loc și două motoare pentru atac la sol, operat în trecut de United States Air Force (USAF). Primul zbor al F-117 a avut loc în 1981 și a realizat statutul inițial de capacitatea de funcționare în octombrie 1983. F-117A a fost „recunoscut” și dezvăluit lumii în noiembrie 1988, potrivit Wikipedia.