Evenimentul Zilei > Monden > Goana după hârtie igienică s-ar putea lăsa cu ani grei de pușcărie pentru americani
Goana după hârtie igienică s-ar putea lăsa cu ani grei de pușcărie pentru americani

Goana după hârtie igienică s-ar putea lăsa cu ani grei de pușcărie pentru americani

Angel Hernandezcinto, un bărbat de  31 de ani dinOrlando, Florida, a fost arestat sub acuzația că ar fi sustras 66 de role de hârtie igienică de la un hotel, acum riscă nu mai puțin de cinci ani de închisoare pentru hârtia igienică pe care ar fi putut-o procura din magazine contra sumei de 65 de dolari.

Potrivit Fox 35 Orlando, un agent de pază al hotelului Marriott din Orlando l-a văzut pe Hernandezcinto, care se pare că face parte din echipajul de curățenie al hotelului, împingând un coș de gunoi și un sac în interiorul autoutilitarei sale. Când s-a uitat înăuntru, a văzut hârtia igienică.

Poliția spune că Hernandezcinto a declarat că hârtia este pentru o femeie săracă. Cu toate astea, a fost acuzat de furt dintr-o unitate publică de cazare.

Un alt bărbat din Florida este reținut și trebuie să achite o cauțiune de 5000 de dolari dacă vrea să fie lăsat în libertate, Acuzația care planează asupra sa este furtul unei singure role de hârtie igienică.

Dacă cele două cazuri sunt, cu siguranță niște găinării, mafia pare și ea interesată de indispensabila marfă. Poliția din Carolina de Nord a confiscat un camion furat în care se aflau 18.000 de kilograme de hârtie igienică.